Muhabbit

CSPR Token Satışında Opsiyon 4 Geldi! İşte Koşullar!

CasperLabs, CoinList ile birlikte CSPR token satışında Opsiyon 4’ü duyurdu.

CasperLabs, bugün yayımladığı blog yazısında CSPR Token satışında Opsiyon 4’ü duyurdu. İlk üç opsiyonun bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Opsiyon sistemi

Opsiyon 4’ü Community Members Sale adıyla da duyuran CasperLabs, CSPR token satışı Opsiyon 4’te satışı sadece topluluk üyelerine yapacak. Nisan ayının ilk haftasında gerçekleştirileceği duyurulan satışta ek olarak 100 milyon token dağıtılacak.

Opsiyon 1 ile aynı şartlarda gerçekleştirilecek olan satışta her başarılı katılımcı 100 dolarlık CSPR yani 6.666 token alabilecek. Kilit süresi aynı Opsiyon 1 gibi 12 ay olan satışta token fiyatı 0,015 dolar olacak.

Opsiyon 4’ten yararlanabilecekler ise sınırlı. Opsiyon 4’ten, sisteme kaydolmuş, daha önce Opsiyon 1, 2 ve 3’e katılmış ancak alım yapamamış, KYC doğrulamasını başarıyla tamamlamış 15 bin topluluk üyesi yararlanabilecek.

Tam satış tarihi belli olmasa da Nisan ayının ilk haftası olarak öngörülmekte. Sıraya alım, katılım şartları ve birçok ek ayrıntı, çok yakında CoinList üzerinden duyurulacaktır.

Ayrıca duyuru metninde yatırımcılara “Sabırlı olun ve takipte kalın!” mesajı iletildi.

Casper (CSPR) Token Nedir? Opsiyonlu Satışlar Nasıl Gerçekleştiriliyor?

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.



Son Yazılar

Exit mobile version