Muhabbit

Dogecoin Çılgınlığı Robinhood’a Yaramadı!

DOGE, sorunlara yol açmaya başladı!

Dogecoin çılgınlığı, Robinhood’un kripto ticaret uygulamasının geçici olarak kapanmasına sebep olmuş durumda!

Bildiğiniz gibi bir karikatür bazlı kripto para birimi DOGE, son birkaç gün içinde önemli bir fiyat artışına tanık oldu. Cuma günü yayınlanan bir blog gönderisine göre, Robinhood’un kripto para ticaret platformu, Perşembe akşamı DOGE’un fiyatı 0.25 $’ı geçtikten sonra problemler yaşadı. Bu durum, kripto ticaret platformunun geçici olarak kapanmasına sebep oldu.

Blok gönderisine göre, müşteriler alım satım işlemleri ile ilgili sorunlarla karşılaşmaya devam etmesine rağmen, sistem bir saat içinde tekrar çevrimiçi oldu. Bunun dışında sistem, iki saat sonra tamamen normal seyrinde çalışmaya başladı.

Dogecoin’in fiyatı, Cuma sabahı yaklaşık 0.50 $’a kadar yükseldi ve bu durum kripto ticareti yapmak isteyen bazı kullanıcılar için yine sorunlara yol açtı.

Robinhood ekibi yazdıkları blok gönderisinde, “Bu kesintiler bizim için kabul edilebilir değil. Ekibimiz, size mümkün olan en yüksek düzeyde hizmet sağlayabilmek adına günün her saati çalışıyor. Fakat hafta sonu DOGE’a olan ilgi devam ederse, aralıklı hizmet kesintileri ile karşılaşabiliriz.” dedi.

An itibarıyla Dogecoin, 0.26 $’ten işlem görüyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version