Muhabbit

E-Ticaretin Dev İsmi eBay NFT Satışlarına Başlıyor!

NFT çılgınlığı dev şirketi harekete geçirdi.

EBay

Ebay, platformunda NFT satışlarını başlatan ilk e-ticaret şirketi olacak. Bu kapsamda şirket platformunda ticaret kartları, resimler veya video klipler gibi dijital koleksiyonlar için değiştirilemez tokenların satışına olanak sağlayacak.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, eBay standartlarını karşılayan satıcılara bir NFT envanteri sağlanacak ve kullanıcıların gelecekte NFT’leri daha geniş bir yelpazede satın almalarına ve satmalarına izin verecek olan programlar, politikalar ve araçlar platform üzerinde yer alacak.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Hatırlanacağı üzere yakın zaman önce EBay’in NFT pazarıyla ilgilendiği ile ilgili haberler çıkmıştı. Şirketin CEO’su, NFT pazarını araştırdıklarını ve EBay’e kolay bir şekilde entegre etmenin yollarını aradıklarını açıklamıştı. Görünen o ki eBay bu konuda uygulamaya geçmeye karar verdi.

EBay’in Kuzey Amerika pazarı kıdemli başkan yardımcısı ve genel müdürü Jordan Sweetnam, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Önümüzdeki aylarda eBay, platformuna blok zincirine dayalı koleksiyon ürünleri getiren yeni yetenekler ekleyecek.”

Bildiğiniz gibi NFT’ler, aitlik sıfatıyla ortaya çıkmış değiştirilemeyen bir token cinsidir. DappRadar’dan edindiğimiz bilgilere göre, yılın ilk çeyreğinde 1.5 milyar $’dan daha fazla NFT satışı oldu ve ciddi anlamda popülerlik kazandı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version