Muhabbit

Eski OpenSea Çalışanına Yönelik Suçlamalar Devam Ediyor!

Popüler NFT pazar yeri OpenSea’nin eski Ürün Müdürü Nate Chastain’in başı dertte.

Popüler NFT pazar yeri OpenSea’nin eski Ürün Müdürü Nate Chastain’in başı dertte. Bildiğiniz üzere Chastain elektronik dolandırıcılık ve kara para aklama iddialarıyla suçlanıyordu. Hükümet de Nate Chastain’in 2021 yılında NFT satışlarından, yasa dışı yöntemlerle kâr ettiğini iddia ediyordu. Tüm bu suçlamalara karşı Nate Chastain ise suçlamaları kabul etmeyip, tüm iddiları reddediyordu. Dava Hakiminden eski OpenSea çalışanını üzecek karar çıktı. Hakim, Nate Chastain’in ifadelerini kabul etmeyip, davanın devam etmesi yönünde karar verdi.

Chastain’in popüler NFT platformundaki görevine baktığımızda ise hangi NFT’lerin platformda yer alacağına karar veren yetkili kişi olduğunu görüyoruz. OpenSea çalışanına yönelik suçlamalarda ise Chaistain’in platforma koyacağı NFT’leri öncesinde satın aldığı, platformda yayınlandıktan sonra ise satışa çıkardığı iddia ediliyor.

Bu suçlamalar üzerine NFT pazar yeri OpenSea, Ürün Müdürü Nate Chastain ile yollarını ayırma kararı almış ve dava sürecini yakından takip edeceklerini ifade etmişlerdi.

İlginizi Çekebilir: OpenSea Platformuna Avalanche Entegrasyonu Yapıldı. İşte Detaylar!

OpenSea Mali İşler Müdürü Görevinden Ayrıldı!

Ünlü NFT pazar yeri OpenSea’nin Mali İşler Müdürü Brian Roberts, piyasaki düşüşler sonrası şirketten ayrılma kararı almıştı. Bu kararıyla birlikte şirketten ayrılan son üst düzey yöneticilerden biri olmuştu.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Kripto Para Haberleri için: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version