Muhabbit

Eski SEC Başkanı Kripto Danışma Kuruluna Katıldı!

Ripple’a dava açan SEC başkanı, kripto yatırım yöneticisine katıldı!

Pakistan

Pakistan Muhabbit

Eski SEC başkanı Jay Clayton, SEC’den istifa ettikten tam 3 ay sonra, kripto yatırım yöneticisi One River Asset Management’in danışma kuruluna katıldı.

Clayton, The Lindsey Group’tan Kevin Hassett ve Compass Lexecon’dan Jon Orszag ile birlikte One River Asset Management’in yeni kurulan danışmanlık konseyine katıldı. Clayton’un konseydeki rolü net olarak belirtilmemiş olsa da, One River CEO’su Eric Peters, amaçlarının seçkin kişileri ve deneyimlerini bir araya getirmek olduğunu söyledi.

Clayton, “Eric’in para, bankacılık ve sermaye piyasalarını dijitalleştirilme arzusundan ve One River’ın şeffaflık taahhüdü hakkındaki görüşlerinden etkilendik.” dedi.

Eski başkan, 23 Aralık 2020’de istifa etmeden önce SEC’de 3.5 yıldır görev alıyordu. Görev süresi boyunca Clayton, parasal çözümleri ile muhtemelen birçok yatırımcıya zarar verdi.

Bitcoin çılgınlığının tam zirvede olduğu son boğa koşusunda, Clayton görev başındaydı. Clayton, 2019’da, kripto para biriminin daha katı düzenlemeler olmadan büyük borsalarda işlem görmesini bekleyen yatırımcıların “çok yanıldığını” söylemişti.

One River Asset Manager, 2020’nin sonlarında 600 milyon $’lık kripto varlıkları toplayarak önemli bir Bitcoin oyuncusu oldu. O zamanlar firma, 2021’in ilk yarısına kadar yaklaşık 1 milyar $ değerinde BTC ve ETH‘ye sahip olmayı planladıklarını söyledi.

Kripto paraların değerine değer katması ile beraber, belki de One River, bu amacına çoktan ulaşmıştır.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version