Muhabbit

Fast Food Şirketleri NFT Hizmeti Vermeye Başladı!

McDonald’s, Burger King ve Taco Bell gibi fast food devleri, verdikleri hizmetlerin yanı sıra NFT sektörüne de giriş yaptı.

NFT

NFT Muhabbit

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz birkaç ay içinde sanatçılar, oyun severler, müzisyenler ünlüler ve fast food zincirleri, NFT sektörüne giriş yaptı.

McDonald’s, Burger King ve Taco Bell gibi fast food devleri, verdikleri hizmetlerin yanı sıra NFT sektörüne de giriş yaptı.

Taco Bell

Meksika usulü yemekleriyle dikkat çeken Taco Bell, Mart 2021’de fast food şirketleri arasında ilk NFT ürününü sunan şirket oldu.

Taco Art isimli koleksiyon, Taco temalı sanatsal görüntülerden oluşuyor. Elde ettiğimiz bilgilere göre satıştan elde edilen gelir, hayır kurumlarına bağışlanmış.

Burger King

Keep It Real Meals” isimli bir kampanya kapsamında NFT koleksiyonu oluşturan Burger King, sektöre bu şekilde giriş yaptı.

Burger King müşterileri, üç parçadan oluşan NFT’leri, yemekleri ile kendilerine iletilen QR kod ile elde edebiliyordu. Üç parçayı tamamlayan müşteriler, dijital koleksiyon ürününü cüzdanına ekleyebiliyordu.

McDonald’s

Çin’in kripto paralar ile ilgili katı düzenleyici tavrı, McDonald’s’ için bir anlam ifade etmiyor gibi görünüyor. McDonald’s’ın Çin şubesi, 31. yıldönümünü kutlamak amacıyla müşterilerine bir NFT koleksiyonu sundu.

NFT’ler, McDonald’s China’nın merkez ofisinin bir görselini temsil ediyor. NFT’ler, Cocafe ile ortak bir şekilde geliştirildi.

Pizza Hut

Ye yiyebildiğin kadar konseptiyle bütün dünyaya nam salmış bir fast food zinciri olan Pizza Hut’ın Kanada iştirakı, “1 Byte Favourites” isimli bir NFT projesi yayımladı.

17 Mart 2021 tarihinde yapılan bir duyuruya göre şirket, iki haftada bir, bir dilim pizzanın NFT olarak yayımlanacağını ve her bir dilimin farklı bir NFT olarak piyasaya çıkacağını söyledi.

Pizza Hut Kanada pazarlama müdürü Daniel Meymen, NFT kampanyasının Pizza Hut severler için güzel bir kampanya olduğunu düşünüyor.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version