Muhabbit

FTX ABD’li Müşterileri için NFT Platformunu Başlattı!

FTX ABD’li müşterilerine NFT servisini tanıttı!

FTX

FTX NFT

2021’in başından bu yana, NFT ekosisteminin büyümesine tanık olduktan sonra FTX, kendi NFT platformunu duyuran en son kripto para platformu oldu.

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan müşterilere özel olacak platform, kullanıcıların NFT üretmesine, satın almasına ve satmasına olanak sağlayacak. Bu arada NFT platformu, Ethereum ve Solana blockchainlerine de destek veriyor.

Elde ettiğimiz bilgilere göre platform, para yatırma ve çekme işlemlerini önümüzdeki haftalarda başlatacak. Ayrıca platform, farklı platformlarda bulunan NFT’leri de destekleyecek.

Borsa, yeni platformun halka açık gösteriminde, “test” yazan bir NFT’yi kullanıcılarına sundu. NFT’nin geçerli teklifi an itibarıyla 1.100 $ olarak görünüyor ve açık artırma 19 gün boyunca devam edecek.

FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iki hafta önce Street Signs Asia ile yaptığı röportajda, NFT alanına dikkatli yaklaştığını söyleyerek, yatırımcıların bu tarz dinamik bir pazarda attıkları her adıma dikkat etmelerini önerdi.

İlginizi çekebilir: Sam Bankman-Fried kimdir?

NFT sektörü inanılmaz hızlı bir şekilde insanlar tarafından benimsenmeye başladı. Açık bir şekilde konuşmak gerekirse, sektörün çökmesi durumunda birçok insan problem yaşayabilir.

NFT Sektörüne İlgi Gösteren Tek Şirket FTX Değil!

FTX, 2021 yılı boyunca NFT sektörüne adım atan tek kripto para borsası değil. Bildiğiniz gibi Binance, geçtiğimiz aylarda Michael Owen ve Alphonso Davies gibi ünlü futbolcularla iş birliği yaparak özel bir NFT koleksiyonu sundu ve NFT platformunu başlattı.

Ayrıca önde gelen kripto para borsalarından biri olan OKEx, geçtiğimiz günlerde kullanıcıların NFT varlıklarını borsanın ekosisteminde üretmesine, satmasına ve satın almasına olanak sağlayan yeni bir NFT platformu başlattı.

Çok ciddi bir ticaret hacmine ev sahipliği yapan NFT’ler, gittikçe daha da popülerleşecekmiş gibi görünüyor. Geçtiğimiz ay OpenSea isimli bir NFT platformu, aylık işlem hacmi bakımından 1 milyar $’ı aşan ilk NFT platformu olarak adını tarihe yazdırdı.

Bu arada bir araştırma platformu olan Dune Analytics’in yaptığı çalışmaya göre, 2020’nin ilk yarısında NFT’lerin toplam satış hacmi 13.7 milyon $ olarak ölçülmüş. Bunun yanı sıra, 2021 yılının ilk yarısında 2.5 milyar $’a yükselen bu satış hacmi, ciddi bir şekilde yükseliş göstermiş.

Hala FTX hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version