Muhabbit

FTX US ve Dört Amerikan Spor Takımı NFT’ler Geliştirmek Üzere Anlaşma Yaptı!

Anlaşma kapsamında, spor takımlarına ait NFT’ler oluşturulacak.

ftx

Küresel kripto para borsası FTX’in ABD kolu olan FTX US, Amerika’nın önde gelen spor ve eğlence şirketi Monumental Sports Entertainment (MSE) ile ortaklık yoluyla dört profesyonel Amerikan spor takımı ile anlaşma yapıldığını duyurdu. 

20 Aralık tarihinde açıklanan yeni ortaklık ile birlikte, FTX US, MSE’nin özel kripto para borsası ve değiştirilemeyen token (NFT) ortağı konumuna geldi. Böylece FTX US tarafından 2 Ağustos tarihinde başlatılan spor ve eğlence odaklı NFT pazarındaki markalar listesine yeni bir isim daha eklenmiş oldu. 

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan FTX ABD iş geliştirmeden sorumlu Başkan Yardımcısı Avi Dabir, şu ifadelere yer verdi:

“FTX US olarak ana hedeflerimiz, dijital varlıkların farkındalığını artırmaya çalışmak. Washington DC spor taraftarlarını, kripto para dünyası ile tanıştırmak ve onlara benzersiz bir deneyim sunmaktan heyecan duyuyoruz.”

Yapılan açıklamada, FTX US’in anlaşma yaptığı dört profesyonel spor takımı arasında Washington Wizards erkek basketbol takımı, Washington Mystics kadın basketbol takımı, Capital City Go-Go basketbol takımı ve Washington Capitals hokey takımı yer alıyor. 

Bu yeni ortaklıklar kapsamında FTX US artık Washington District Gaming ve Caps Gaming gibi e-spor takımlarının yanında, Washington DC merkezli Capital One Arena’ya da erişebilir hale gelmiş oldu. 

Bu girişim FTX US’in, son zamanlarda yaptığı ikinci spor ortaklığı oluyor. Hatırlanacağı üzere borsa 14 Aralık tarihinde de, Golden State Warriors ile ortaklık kurmuştu. Bunun yanında 3 kasım tarihinde FTX ABD’nin ana şirketi, Kentucky Üniversitesi basketbol takımı ile de anlaşma gerçekleştirmişti.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version