Muhabbit

Galatasaray S.K.’nın NFT Koleksiyonunun İkinci Kısmı Satışa Çıkacak!

NFT koleksiyonunun ikinci kısmı 8 Ekim tarihinde satışa çıkacak.

Galatasaray

Galatasaray NFT

Galatasaray S.K.’nın kurucusu Ali Sami Yen adına çıkarılan NFT koleksiyonunun ikinci kısmı 8 Ekim tarihinde satışa sunulacak.

Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan NFT koleksiyonunun ilk kısmı 1 Ekim tarihinde satışa çıkmıştı. Yoğun ilgi ile karşılanan NFT koleksiyonu tam 59 saniye içinde tükenmişti.

Elde ettiğimiz bilgilere göre NFT koleksiyonunun ikinci kısmı 8 Ekim tarihinde satışa çıkacak. Toplamda 500 adet NFT ürünü, 600 eurodan yeni sahiplerine sunulacak.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Ayrıca NFT koleksiyonundan parça satın almak isteyen kişiler, Shirtum platformundaki Galatasaray açılış sayfasına yönlendirilecek. Bununla birlikte bu kişiler, satın almak istedikleri NFT’leri kredi ya da banka kartı ile satın alabilecek.

Galatasaray, Türkiye’nin ilk NFT koleksiyonunu projesini hayata geçirirken, bazı ortaklarından yararlandı. Ali Sami Yen koleksiyonu, Shirtum ve Capital Block ile yapılan iş birliği aracılığıyla piyasaya sürüldü.

Galatasaray’ın sunmuş olduğu NFT koleksiyonundan bir parça satın almak istenen kişiler, bu sayfaya girip kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Galatasaray Kurucuları

Galatasaray Altı Farklı NFT Koleksiyonu Sunacak!

Toplamda 6 farklı NFT koleksiyonu sunacağını belirten Galatasaray, NFT koleksiyonu ile kulüp tarihinin önemli anlarını vurgulayacak.

Mythical” olarak isimlendirilen bu ikinci koleksiyon, ilk satışa göre nadirlik anlamında daha değerli bir konumda.

Bunun yanı sıra, “Iconic” isimli 3. NFT koleksiyonu 15 Ekim 2021 tarihinde satışa çıkacak.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version