Muhabbit

Gemini, Earn Programında Para Çekme İşlemlerini Duraklattı!

Gemini resmi blog gönderisinde “Geçen hafta sektörümüz için inanılmaz derecede zorlu ve stresli bir zaman oldu” ifadelerini kullandı.

Kripto para borsası Gemini, borç verme platformu Genesis ile olan iş birliği nedeniyle ”Earn” programında para çekme işlemlerini duraklattı. Şu an için geri ödemeleri karşılayamayan borsa, kullanıcılarına gecikmeler yaşanabileceği konusunda bir uyarı yayımladı.

Digital Currency Group’un (DCG) yan kuruluşlarından Genesis Trading’in, müşterileriyle bu sabah (16.11.2022) toplantı yaptığı bildirildi. Genesis, kripto varlık ekosistemindeki en büyük lending (borç verme) şirketidir. Ancak 3AC ve FTX’te büyük kayıpları var.

İlginizi çekebilir: Para Çekme İşlemlerini Duraklatan BlockFi’ın, İflas Başvurusuna Hazırlandığı İddia Ediliyor!

Bu haber basına yansımadan önce ise, yatırım şirketi Genesis Global Trading’in kripto para borç verme platformu Genesis Global Capital’in para çekme işlemlerini duraklattığını duyurmuştu.

İlginizi çekebilir: FTX’in Çöküşünden Etkilenen İki Şirket Daha Para Çekme İşlemlerini Durdurdu!

Gemini resmi blog gönderisinde “Geçen hafta sektörümüz için inanılmaz derecede zorlu ve stresli bir zaman oldu” ifadelerini kullandı ve devamında şu açıklamaları yaptı:

“Earn programının borç veren partneri Genesis Global Capital, LLC’nin (Genesis) para çekme işlemlerini duraklatmasından dolayı 5 iş günlük hizmet düzeyi sözleşmesi (SLA) dahilinde müşteri geri ödemelerini karşılayamayacağının farkındayız. Earn programının hizmet düzeyi sözleşmesi (SLA) karşılanmayacağı için hayal kırıklığına uğradık. Ancak Genesis’in ve ana şirketi Digital Currency Group’un (DCG) Earn programı kapsamında müşterilere karşı yükümlülüklerini yerine getirmek için ellerinden gelen her şeyi yapma taahhüdü bizi cesaretlendiriyor. Devam edeceğiz. Tüm Earn müşterileri adına onlarla çalışmaya devam edeceğiz. Bu bizim en yüksek önceliğimizdir. Sabrınız için çok teşekkür ederiz.”

Gemini ayrıca diğer programlarının ve hizmetlerinin etkilenmediğini, tam rezervli bir borsa ve saklayıcı olarak devam ettiklerini vurguladı.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla Borsa haberi için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version