Muhabbit

Huobi Türkiye Sponsorluğundaki 1. Blockchain ve Kripto Para Zirvesi Sona Erdi

Huobi Türkiye sponsorluğunda ve Etkin Kampüs organizatörlüğündeki 1. Blockchain ve Kripto Para Zirvesi başarıyla sona erdi.

blockchain ve kripto para zirvesi muhabbit

blockchain ve kripto para zirvesi muhabbit

Huobi Türkiye sponsorluğunda, Etkin Kampüs organizatörlüğünde gerçekleştirilen 1. Blockchain ve Kripto Para Zirvesi başarıyla gerçekleştirildi. Zirvede Blockchain ve kripto para sektöründen birçok önemli isim, birçok önemli konuya değindi.

Birinci Oturum

Etkinliğe açılışı Etkin Kampüs’ten Güney Sevindik ve Huobi Türkiye’den Başak Burcu Yiğit yaptı. İlk oturum ise Huobi Bölge Genel Müdürü Alphan Göğüş’ün açılış konuşması ile başladı. Ardından sektörün önemli isimlerinden Emre Tekişalp konuşmasını gerçekleştirdi.

Emre Tekişalp Blockchain ve kripto para sektörüyle birlikte dünya üzerindeki yerin önemsizleştiğinin üzerinde durdu. Dünyanın her yerinden insanların kendilerini bu alanda geliştirebileceklerini vurguladı.

İlk oturumun üçüncü kısmının konuşmacıları ise Muhabbit ailesinden oldu. Muhabbit’in kurucusu, AvaLabs İş Geliştirme Direktörü Dr. Aytunç Yıldızlı ve Muhabbit Capital’in Kıdemli Ortağı Efe Büken kripto para dünyasındaki gelişmelerden, NFT kavramının üzerinden interaktif bir konuşma gerçekleştirdi.

Pazarlama tekniklerinden ve kripto para dünyasındaki iş olasılıklarından bahsedildi.

İlk oturumun dördüncü kısmında ise özellikle 2021 yılının başlamasıyla birlikte popülaritesi artan kripto paraların hukuki zemini konuşuldu. “Güncel Hukuki Düzenlemeler” adı altında toplanan kısımda İstanbul Blockchain Women Yönetim Kurulu Üyesi ve XYZ Teknoloji İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Ayşegül Şensoy, KPMG Yöneticisi Şükran Uçar ve Pekin&Pekin Hukuk Firmasının Kıdemli Ortağı Yalçın Özge Okat kripto para vergilendirilmesi üzerine bir konuşma gerçekleştirdi. Farklı ülkelerdeki vergilendirme yöntemleri açıklanırken Türkiye’de vergilendirmenin nasıl olabileceği ve ne şekilde alınabileceğinden bahsedildi.

Birinci oturum TrueFeedBack’in arkasındaki isim akademisyen Dr. Öğr. Üyesi Ali Osman Çıbıkdiken’in TrueFeedBack’in çalışma mekanizmasını ve ortaya çıkışını anlatmasıyla sona erdi.

İkinci Oturum

Zirvenin 13:30’da başlayan ikinci oturumu “Kripto para dünyasında “trader” olmak” temasıyla devam etti. Huobi Türkiye İş Geliştirme Direktörü Şafak Kayran, trader Erhan Ünal ve Bull&Bear Yatırım Danışmanlığı’nın kurucusu trader Tarık Eroğlu katılımıyla gerçekleştirilen kısımda kripto para yatırımcılarının duygu yönetiminden bahsedildi.

İkinci oturumun ikinci kısmında Seedify.fund kurucusu Levent Cem Aydan, Seedify.fund’ın çalışma mekanizmasını anlattı.

İkinci oturumun üçüncü kısmında ise Blockchain projelerinde markalaşma ele alındı. Pazarlama Müdürü Dilây Çakıcı, Marka Stratejisti, İş İnsanı Özel Oytun Türkoğlu, Seedify.fund kurucusu Levent Cem Aydan ve TrueFeedBack kurucusu Ali Osman Çıbıkdiken, kripto para dünyasındaki ve yeni dünya düzenindeki markalaşmadan bahsetti.

İkinci oturumun dördüncü kısmında ise odak noktası son zamanların en büyük rüzgârı NFT oldu. Bu kısımdaki konuşmacılar sanatçı ve eğitmen kişiliğiyle tanınan Bager Akbay, Blockchain Kripto Para ve Dijital Güvenlik Akademi Eğitmeni Devrim Danyal ve İstanbul Blockchain Women Yönetim Kurulu üyesi akademisyen Dr. Çağla Gül Şenkardeş oldu.

Zirvenin son kısmında ise teknik ve temel analiz konuları ele alındı. Kripto para dünyasından analist, Stevedabitcoin’in ardındaki isim Kripto Levent, teknik analiz ve fibonacci ile ilgili bir konuşma yaptı. Destek direnç bölgelerini ve Tradingview kullanımına değinen Kripto Levent’in konuşmasının ardından Zirve, Etkin Kampüs’ten Güney Sevindik ve Huobi Türkiye’den Başak Burcu Yiğit’in vedası ile sona erdi.

Zirve’nin oturumlarının birkaç gün içerisinde Huobi Türkiye Youtube Kanalı’nda kısım kısım olarak yayınlanacağı bilgisi verildi.

1. Blockchain ve Kripto Para Zirvesi Haberi

1. Blockchain ve Kripto Para Zirvesi ile alakalı detaylı bilginin yer aldığı haberimiz için:

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version