Muhabbit

Kripto Para Borsası Bitget, Galatasaray Futbol Takımına Sponsor Oldu!

Bitget, Juventus’tan sonra Galatasaray’a da sponsor oldu!

Gs Bitget

Gs Bitget

Kripto paraların benimsenmesiyle birlikte birçok kripto para borsası, büyük sponsorluk anlaşmaları yapmaya başladı. Kripto para borsası Bitget, Galatasaray Spor Kulübü ile bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray Twıtter

Yapılan sponsorluk anlaşmasıyla birlikte Bitget, Galatasaray’ın futbol ve basketbol takımlarında resmi kripto para ortağı olarak gözükmeye başlayacak. Yapılan anlaşmanın basın toplantısı, önümüzdeki günlerde Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

FTX ve Miami Heat

NFT ve metaverse kavramlarıyla birlikte kripto paralar son 1 yıldır çok dikkat çekmeye başladı. Artan benimsemeyle birlikte birçok kripto para şirketinin spor sponsorlukları yapmaya başladı.

Bu noktada ilk adımı atan FTX olabilir. FTX kripto para borsası Miami Heat’in Spor Arenasının isim haklarını aldı ve sahanın ismi FTX Arena olarak değişti. Kripto para türev borsası FTX, yaptığı 19 yıllık anlaşma için yaklaşık olarak 90 milyon dolar ödeme yaptı.

Yapılan bu sponsorluklar, kripto para borsalarının ciddi ve güçlü olduğunu da gösterdi. Sponsorluk sayesinde kripto para borsaları kendi markalarını daha çok duyururken, spor takımları da kendini fonlamış oldu.

Bitget ve Galatasaray SK El Sıkıştı!

17 şubat 2022 tarihinde ise Türkiye’nin efsane takımlarından Galatasaray Spor Kulubü, kripto para borsası Bitget ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Ortaklık, 2021-22 sezonunun geri kalanı için geçerli olacak.

Bitget CEO’su Sandra Lou konu ile ilgili şunları söyledi:

Galatasaray ile bu ortaklığı duyurmaktan son derece memnunuz. Türkiye kripto para sektörüne büyük ilgi gösterdi. Bu alanda eğitim ve bilgi paylaşımı fırsatlarına öncülük etmeye devam ederken topluluğumuzu bu pazarda büyütmeyi dört gözle bekliyoruz.

Bununla birlikte Galatasaray Başkan Yardımcısı Bikem Kanık ise şu açıklamarı yaptı:

Galatasaray olarak vizyonumuza uyan bir kripto para borsası bulmak için arayışımız sürüyordu. Dünyanın önde gelen kripto para şirketlerinden biri olan Bitget’in doğru bir marka olduğuna karar verdik.

Tabii bu Bitget’in yaptığı ilk spor sponsorluğu değil. İtalyan futbol devi Juventus ile sponsorluk anlaşması imzalayan Bitget, e-spor takımları Professional Gamers League (PGL) ve Team Spirit’le de iş birlikleri bulunuyor.  

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version