Muhabbit

FTX, Miami Heat Spor Arenasının İsim Sponsoru Oluyor!

Arenanın ismi 19 yıl boyunca FTX Arena olarak yeniden adlandırılacak.

Kripto para borsası FTX, Miami Heat’in spor arenasının isim haklarını alıyor. 

Miami Herald tarafından yayımlanan bir habere göre, Miami-Dade şehir yetkililerinin onayına sunulacak olan anlaşma onaylanması durumunda, arenanın ismi 19 yıl boyunca FTX Arena olarak yeniden adlandırılacak. Böylece mevcut isim hakkı sahibi olan American Airlines’ın logosu FTX logosu ile değiştirilecek. Herald’ın haberinde, American Airlines’ın yaklaşık yirmi yıldır basketbol stadyumunun sponsoru olduğu belirtiliyor. 

Habere göre Miami-Dade İlçe Komisyonu anlaşmayı oylamak için 26 Mart Cuma günü toplanıyor. Kripto türev borsası FTX’in bu anlaşma ve isim hakları için 19 yıllığına yaklaşık olarak 90 milyon dolar ödeme yapacağı söyleniyor.

Miami Herald aslında bu anlaşmanın ilk olarak 12 Mart’ta ortaya çıktığını belirtiyor. Konuyla ilgili birden fazla kaynağa göre FTX’in Miami-Dade ile nihai anlaşmanın aslında müzakereye bağlandığı ve bunun gerçekleşmesi için sadece yasal onay alma aşamasının kaldığı belirtiliyor. 

Konu ile ilgili olarak konuşma yapan Miami-Dade İlçe Belediye Başkanı Daniella Levine Cava, şu açıklamayı yaptı:

“Arena için bu büyük yeni isim hakları ortaklığını duyurmaktan gurur duyuyoruz. Şehrimiz için mümkün olan en iyi anlaşmayı belirlediğimizden emin olmak ve kamu yararını korumak bu süreç boyunca en önemli önceliklerimdi.”

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried ise yeni anlaşma ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Tüm FTX ailesi Miami-Dade County ve Heat ile ortak olmaktan heyecan duyuyor. Bu fırsat, ismimizi ikonik bir binaya koymaktan daha fazlasını ifade ediyor.”

Sam Bankman-Fried ayrıca, Miami ve çevresindeki şehirlerde büyüyen ve çeşitlenen topluluğa değer katmanın yanı sıra bir şampiyona topluluğuna, şampiyona organizasyonuna ve bir şampiyona kültürüne katılma şansını yakalamaktan memnun olduğunu dile getirdi.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version