Muhabbit

MahaDAO’nun ARTH Coin’i Elrond’da Aktif!

Elrond ve MahaDAO, stablecoinlere yeni bir soluk mu getirecek?

mahadao'nun

Elrond ve MahaDAO’dan gelen bir habere göre, MahaDAO’nun ARTH isimli stablecoini, Elrond Blockchain’ine entegre edilecek!

Dijital paralar, birden çok ulusal ekonomiyi, ticari anlayışı ve değer ölçütlerini karşılayan fırsatlar yaratabilir. DeFi, çalışma prensipleri sonucunda küresel finansın geleceğini güçlendirecek ürünlerin prototiplerini halihazırda geliştirmekte.

Bu tür ürünler için değeri sabit olan benzersiz tokenler geliştirildi ve genellikle de ABD dolarına sabitlendi. Bu, kısa vadede değeri ölçme yönteminin etkili bir yolu olarak karşımıza çıktı. Fakat tahmin edebileceğiniz üzere, küresel koşullar her zaman değişebilir.

Bu tür durumlar neticesinde, MahaDAO’nun Stablecoini ARTH, Elrond’un blockchainine entegre edildi. Bu entegrasyonun amacı, güvenilir bir borsa aracı ve zamansız bir değer deposu oluşturmak için istikrarlı bir token yaratmak olarak nitelendiriliyor.

Elrond CEO’su Beniamin Mincu konu hakkında şunları söyledi:

Misyonumuz, yerel dijital paraları doğal ortamına getirmeye yardımcı olacak teknolojik ve ekonomik altyapıyı oluşturmak. eGold, temel bir para birimi olma yolunda güçlü bir yön çiziyor ve MahaDAO’nun stablecoin yaratma vizyonunu tamamlıyor.

ARTH, optimizasyonlar, otomatik teminatlandırma oranları, otomatik dengeleme mekanizmaları, anti-korelasyonlu varlık seçimi, satın alma gücü sabitlemesi, Oracle sistem entegrasyonları gibi stratejiler kullanılarak oluşturulmuş, algoritmik bir stablecoindir. Bu kripto para, enflasyon ve kur riskini içeren küresel bağlamı hesaba katan Küresel Ölçüm Birimi’ne (GMU) göre izlenen ve yeniden yapılandırılabilen bir para birimi ve belli başlı varlıklar tarafından teminatlandırılabilir.

MahaDAO’nun kurucusu Steven Enamakel, ortaklık hakkında şunları söyledi:

Elrond’un nadirliği benimseyen bir para birimini konumlandırdığı noktadan çok etkilendik. eGold, bu alanda gerçekten benzersiz ve GMU varlık sepetimize dahil edilmesi gereken sağlam bir rakip.

İşbirliği, ARTH değerine sabitli token arzının bir kısmını Elrond blockchainine aktarmaya odaklanacak ve bunu bir dizi yenilikçi DeFi kullanım durumuna adapte edecek. MahaDAO’nun stratejik meta işlem kullanımı Elrond ile güçlü bir sinerji içinde olacak ve protokol tarafından destek görecek.

Muhabbit DeFi Market Cap için: DeFi Market Cap

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version