Muhabbit

Metaverse Şirketi InfiniteWorld, Halka Açılıyor!

InfiniteWorld, önümüzdeki sene için planlarını açıkladı.

Infinity

InfiniteWorld, özel amaçlı satın alma şirketi olan (SPAC) Aries I Acquisition Corp. ile iş birliği sayesinde önümüzdeki sene halka arz olacak.

Şirketler 13.12.2021 Pazartesi günü yaptığı açıklamada, birleşik şirketin 700 milyon dolarlık pro-forma öz sermaye değerine sahip olacağını ve Nasdaq‘ta “JPG” senedi altında işlem göreceğini bildirdi. Anlaşmanın önümüzdeki yılın ilk yarısında sonlandırılması planlanıyor.

InfiniteWorld, markaların dijital varlıkları ile beraber non-fungible token (NFT) oluşturmasına yardımcı olurken, bu ürünlerden para kazanılmasına, tüketicilerle ve hayranlarla etkileşime girilmesine de yardımcı oluyor.

Şirket, 75’in üzerinde içerik oluşturucu ve marka ile ortaklık kurduğu açıklandı. Bu ortaklardan en çok bilineni geçtiğimiz günlerde Lucasfilm ve Disney’de CGI teknolojilerine öncülük eden DreamView da bulunuyor.

Aries Başkanı Thane Ritchie yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi:

Önümüzdeki 10 yıl içinde 15 trilyon dolar varlığın dijital varlıklara akması bekleniyor, şu anda yeni bir küresel varlık sınıfı ve ekonomik sistemin doğuşuna tanık oluyoruz. InfiniteWorld’ün eşsiz teknoloji altyapısı, ticaretin dijital dünyaya geçişini kolaylaştırıyor.

Birleşme işlemine, iki şirket tarafından tutulan nakit paralar ve InfiniteWorld’ün sahip olduğu 93 milyon dolarlık kripto varlık dahil olurken aynı zamanda toplamda 171 milyon dolara kadar fon sağlanacak.

InfiniteWorld hissedarları, birleşik şirketin yaklaşık %75’ine sahip olacak. Ayrıca belirli hisse fiyatı şartlarına ulaşıldığında maksimum %81’e sahip olacak.

InfiniteWorld, yapılan anlaşmanın platform gelişimini hızlandırmasını ve marka ortaklıklarını genişletmesini umuyor.

Şirket, Deloitte Blockchain Laboratuvarı kıdemlisi ve blockchain ekosistemi Suku’nun ortak yaratıcısı CEO Yonathan Lapchick tarafından yönetilecek. Dream View’un eski CEO’su Nathaniel Hunter, COO olarak görev alacak.

InfiniteWorld Kimdir? Ne İş Yapar?

InfiniteWorld, bir metaverse altyapı platformudur ve diğer adı Infinite Assets’dir. InfiniteWorld, markalar ve içerik oluşturucular için yüksek tüketici deneyimleri elde etmelerini sağlayan son teknoloji ürünü NFT dünyaları ve pazar alanları yaratıyor. Özel dijital ve fiziksel ürünler için oluşturulan karbon negatif NFT pazarı toplulukları, içerik oluşturucuları ve markaları birbirine bağlar.

Şirket, içerik oluşturucular ve markalar için 360 derece NFT çözümleri sunuyor. Ayrıca ister InfiniteWorld’de ister özel çözümler aracılığıyla, dijital ve fiziksel dünya arasındaki uçurumu kapatan yenilikçi NFT sürümleriyle istenilen kitleyle etkileşimde bulunulmasını sağlayacaklarını aktardılar.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version