Muhabbit

Mines of Dalarnia Testnet 1. Güncelleme Notları

Mines of Dalarnia yeni güncellemesi ile neler geldi?

Mines of Dalarnia’ın, versiyon 2.0 Testnet başladığını duyurmuştuk. İlk hafta sonrasında testnet oyuncularının geri dönüşleri sayesinde, ilk güncellemede birçok hatayı kapamaya odaklanıldı.

Oyundaki hatalardan biri ise şuydu; oyuna girip maden toplayıp çıkan oyuncu ile girdiği anda çıkan diğer oyuncunun aynı oranda maden almasıydı. Bu hata düzeltildi ve oyuna yeni bir özellik getirildi.

Mines of Dalarnia V2 yeni özelliği: Bombalar

Versiyon 1’de olan bombalar değiştirilerek oyuna eklendi. İlk oyunda bombayı geliştirdikçe sayısı ve gücü artıyordu. Ancak versiyon 2’de madenciler her oyuna 5 güçlü bomba ile başlıyor.

Güncellemenin Notları:

Testnet’in 1. haftasında bilinen bazı hatalar:

Oyunda belirtilmesi gereken bir başka konu ise V1 ile V2 arasında başka bir fark bulunuyor. V1’de oyunda kalma süresi bulunuyordu. Ancak V2’de oyunda kalma sınırı yok. Aksine oyuna ilk giriş yaptığınızda daha hızlı hareket etmeniz için puan katlayıcı sistem eklenmiş. Oyuna ilk girdiğinizde belirli bir süre x4 puan alırken sonrası x3 şeklinde azalıyor ve x1 olarak siz oyundan çıkana kadar sabit kalıyor.

Telegram: https://t.me/MinesofDalarniaTR

Twitch: twitch.tv/minesofdalarnia

Twitter: twitter.com/MinesOfDalarnia

Discord: discord.com/invite/dZaVUMy

Youtube: youtube.com/c/MinesofDalarnia

Facebook: facebook.com/gaming/minesofdalarnia

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version