Muhabbit

MyNeighborAlice ALICE Fiyat Analizi 12.08.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Alice’i inceliyoruz. Alice grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

alice Fiyat Analizi 2-1

Herkese selamlar, fiyat analizi yazı dizimin bu akşamki bölümünde MyNeighborAlice’i inceleyeceğim. Bir önceki ALICE fiyat analizi yazımı yaklaşık 1 ay önce yazmıştım. Fiyat o yazıda tam istediğim yerden dönmüş ve yaklaşık olarak 4 katına çıktı. İlgili yazıma buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Şimdi grafiğin son durumuna bakalım.

ALICE Fiyat 12 Ağustos 2021

Binance borsası ALICE/USDT paritesi verilerine baktığımızda 20 Temmuzda 4 dolar seviyesinden yükselerek 16.4 dolar seviyesine kadar yükseldi. Şu an ise 12.88 dolar seviyesinden işlem görmekte.

ALICE Grafik 12 Ağustos 2021

MyNeighborAlice ALICE fiyat grafiği 12.08.2021. 6 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

6 saatlik zaman dilimindeki MyNeighborAlice/Tether (ALICE/USDT) fiyat grafiği. Fiyat verileri Binance borsasına ait olup grafik Tradingview’den temin edilmiştir ve logaritmik ayarlardadır.

ALICE Analiz 12 Ağustos 2021

Grafikteki yeşil alanlar takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Grafikteki iki bölge arasındaki fark size büyük gelebilir. Ancak Grafik 6 saatlik zaman diliminde olduğundan dolayı böyle görünmekte.

Grafiğe baktığımızda fiyatın oldukça güzel bir yükseliş trendi oluşturduğunu görmekteyim. Bunun sebeplerinden biri de Alice’deki arazi satışından dolayı olduğunu düşünüyorum. Bu etkinlik de bugün son buldu ve kazananlar belli oldu zaten. Haliyle bu durumun fiyata bir etkisi olacağını düşünmekteyim. Bununla birlikte fiyatın yükseliş ivmesinin azaldığını da düşünüyorum. Bunları toparladığımızda 11,2-11,7 dolar desteğinin zayıfladığını düşünüyorum. Fiyat bu bölgeyi tekrar test ederse kırılma ihtimalinin arttığını düşünmekteyim.

ALICE Yorum 12 Ağustos 2021

Yukarıda yazdıklarımdan da anlayacağınız üzere ALICE için kısa vadede şu anki görünüme göre pek iyimser değilim. Çünkü hem fiyattaki o yükseliş trendi zayıfladı biraz hem de arazi satış etkinliği sonuçlandı. Umarım fiyat tekrar destek bölgesini test etmez ve yükselerek 15 dolar bölgesini aşarak yükseliş trendine devam ederek yatırımcılarını sevindirir. Şimdilik ALICE için söyleyeceklerim bu kadar, yeni gelişmeler yaşandıkça güncellemeye çalışacağım.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version