Muhabbit

Neo Kurucusuna Göre DeFi Popülaritesi Yeni Başladı!

Da Hongfei, DeFi’nin giderek daha çok benimseneceğini düşünüyor.

Neo

Neo kurucusu Da Hongfei, 25 Eylül’de Çin’in yapılan bir canlı yayın sırasında DeFi’nin etrafındaki popülarite azalmıyor, aksine daha yeni başlıyor dedi.

Hongfei, DeFi’ın sadece birkaç yıl içinde, geleneksel finansmanın mükemmelleşmesinin yüzlerce yıl sürdüğü süreci başarıyla tamamladığını söyledi. Hongfei, DeFi projelerinin artık her türlü finansal ürün ve hizmeti denediğini açıkladı.

Hongfei, sözlerine şöyle devam etti:

Kredi alma ve verme, merkezi olmayan borsalar, sigorta ve her türlü türev piyasa, DeFi’de yükselişte. DeFi’nin ilk aşaması ve altyapısı gayet sağlam ilerliyor ve iyi bir başlangıç sergiledi. Artık, DeFi üzerinde kurulacak ve yenileştirilecek daha fazla uygulamayı görmenin zamanı geldi.

Hongfei’ye göre DeFi, finansal arenada, kullanıcıların istedikleri zaman paraya erişmelerine olanak tanıyan yeni bir varlık türü oluşturmak da dahil olmak üzere çok sayıda yeni olasılığa ev sahipliği yapıyor. Hongfei, DeFi’nin gelecekteki ekonomik yaşam üzerine önemli bir etkisi olacağını düşünüyor. İnsanların gelecekte DeFi hizmetlerine yöneldiklerinde bankalara ihtiyaç duymayacakları öngörülmekte. Bu bahsi geçen senaryo şimdiden gerçekleşiyor olabilir.

Çin’i örnek olarak kullanan Hongfei, konu hakkında şunları söyledi:

Çinliler bunu aşağı yukarı başardılar, Alipay ile ve WeChat ile, en azından bankaya girmeden bu tür bir finansal davranışları keşfetmiş durumdalar.

Hongfei ve Binance’in kurucu ortağı He Yi, canlı yayında Neo ve Binance’in DeFi uygulamalarını aktif olarak incelediklerini açıkladı. Aktif olarak incelenen uygulamalar arasında, Neo blockchaini üzerine inşa edilmiş, birlikte çalışabilir bir DeFi protokolü olan Flamingo’dur. Protokol, kullanıcıların tüccar, staker ve likidite sağlayıcıları olarak katılmalarına izin verir. Binance, Flamingo’yu 23 Eylül tarihinde lansman havuzunda listelediğini duyurmuştu. Her iki şirkette DeFi altyapısını daha da güçlendirmek istiyor.

Daha önce bildirdiğimiz gibi, Çin’in devlet onaylı halka açık blockchaini, küresel DeFi uygulamaları ve hükümet düzenlemeleri arasında köprü kurabilecek bir yasal uyumluluk platformu oluşturma çalışıyor.

Daha fazla DeFi haberi için: DeFi Haberleri

Daha fazla blockchain haberi için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version