Muhabbit

NYDIG Yeni Fonlama Turunda, Dev İsimlerden 200 Milyon Dolar Topladı!

NYDIG Morgan Stanley gibi şirketlerin katıldığı yeni fonlama turunda 200 milyon dolar topladığını açıkladı.

NYDIG muhabbit


Kripto para dünyasının lider teknoloji ve yatırım şirketi, Bitcoin çözümleri sağlayıcısı New York Digital Investment Group LLC (NYDIG), bugün (08.03.2021) yaptığı basın açıklamasıyla yeni fonlama turunu açıkladı.

Son zamanlarda kurumsal şirketlerin Bitcoin alımı yapmalarına yardımcı olan firma, yeni fonlama turunda 200 milyon dolar topladığını açıkladı. Önceki iki fonlama turunu yöneten Bessemer Venture Partners ve FinTech Collective’in önemli katılımcılar olduğu turda Stone Ridge Holdings Group, Morgan Stanley, New York Life, MassMutual, Soros Fund Management ve FS Investment’ın önemli yatırımlarda bulunduğu öğrenildi.

NYDIG’in kurucu ortağı ve CEO’su Robert Gutmann, tura katılan şirketlerin yatırımcıdan çok daha fazlası olduğunu, ortak olduklarını dile getirdi. Bununla birlikte tura katılan şirketlerin Bitcoin ile alakalı stratejik girişimleriyle bizzat ilgileneceklerini açıkladı.

“Yatırım yönetimi, sigorta, bankacılık ve hayırseverliği kapsayan bu ortaklıklar ile birlikte, Bitcoin’in kurumsal olarak benimsenmesinin geldiğine ve ayrıca NYDIG’in en yüksek güven ve özen standartlarına sahip ciddi finansal hizmet firmaları için tercih edilen ortak olduğuna dair hiçbir şüphe kalmamıştır”

NYDIG’in kurucu ortağı ve CEO’su Robert Gutmann

Gutmann ilerleyen aylarda ve çeyreklerde, yeni yatırımcılara NYDIG tarafından sunulan Bitcoin ürün ve hizmetlerinde bir inovasyon patlaması gerçekleşeceğini öne sürdü.

NYDIG’in kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Ross Stevens de mevzu bahis fonlama turuna yatırım yapan yatırımcılar hakkında konuştu.“Bu inanılmaz yatırımcı grubunun NYDIG için, özellikle de Bitcoin için ne anlama geleceği beni heyecanlandırdı. yorumunu yaptı.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version