Muhabbit

OpenSwap, Platformun Geliştirilmesi İçin Topluluk Oylaması Başlattı!

Platform yapacağı oylama ile, topluluğun platforma katkı sağlamasını sağlayacak.

OpenSwap

Openswap troll talk

Merkezi olmayan borsa (DEX) platformu OpenSwap, yaptığı bir açıklama ile DeFi kullanıcılarının farklı zincirler arasında sorunsuz bir şekilde gezinmesine yardımcı olmayı hedeflediğini duyurdu.

Bilindiği üzere OpenSwap; zincir içi fiyatlandırma, çok zincirli arbitraj ve ticareti sunan bir DEX’tir. Şimdi ise platform yapacağı geliştirmeler ile, DApp’lerini yeni bir zincire genişleteceğini açıkladı. Alınacak kararlarda topluluk görüşlerini dikkate aldıklarını belirten OpenSwap, düzenleyeceği anket ile platformun gelişmesine katkı sağlamak istiyor.

Bu kapsamda platforma eklenecek olan yeni blok zinciri projesinin hangisi olacağını topluluk karar vermiş olacak. 22 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek olan oylama ile kullanıcılar bir sonraki OpenSwap zincirine oy verebilecek. Kullanıcıların oy vereceği projeler ise AVAX, MATIC ve FTM’den biri olacak. Bu projelere ait detaylar ise şu şekilde belirtiliyor:

Polygon (MATIC)

Polygon, Ethereum için en popüler Layer 2 çözümlerinden biri olarak biliniyor. Halihazırda piyasada oldukça bilinen projelerden olan Uniswap, AAVE ve Curve gibi DeFi devlerinin çoğu Polygon entegrasyonu yapmış durumda. Üzerinde 5,25 milyar dolar TVL olan Polygon’un, OpenSwap’ın büyümesine yardımcı olacağı düşünülüyor.

Fantom (FTM)

Son dönemlerin en çok tartışılan Layer 1 blok zincirlerinden biri olan Fantom, Openswap’in ikinci önerisi olarak sahneye çıkıyor. Halihazırda üzerinde çok fazla DeFi projesi bulunmayan Fantom, bu özelliği ile Polygon’dan ayrılıyor. Fantom’un TVL’si 5.65 milyar dolar civarında bulunurken, OpenSwap ekibi, daha az gelişmiş zincirin, potansiyel olarak kendilerine daha fazla fayda sağlayabileceğine inanıyor.

Avalanche (AVAX)

Ayrıca, 11,26 milyar dolarlık TVL ile popüler blok zinciri projesi Solana’yı geride bırakan AVAX, OpenSwap’in gözde blok zinciri projeleri arasında yer alıyor. Avalanche’ın, Trader Joe (DEX), Benqi (Lending) ve Wonderland (Rebase) gibi bazı büyük yerel platformlara da sahip olması, OpenSwap’in bu zincire çok yakın olmasının sebepleri arasında gösteriliyor. Bunun yanında OpenSwap’in stratejik ortağı olan Muhabbit Capital ve kurucu Dr. Aytunç Yıldızlı‘nın Ava Labs ile birlikteğinin, AVAX’ı diğer zincirlerden bir adım öne geçirdiği belirtiliyor.  

OpenSwap yaptığı açıklamada, bu üç platformun seçilmesinde en büyük etkenlerden birinin, hepsinin EVM uyumlu olmasını gösteriyor.

Platform kullanıcılarının belirlenen bu üç blok zincirine oy verebilmek için, sahip oldukları OSWAP’ları en az 7 gün boyunca Yönetişim Portalında stake etmesi gerekiyor. Ayrıca bu stake işlemini anket sona erene kadar kapatmamaları gerekiyor. Aksi takdirde kullanıcıların oyları geçersiz sayılacak.

OpenSwap tarafından başlatılan oylama etkinliği hakkında daha fazla bilgi edinmek için burayı tıklayabilirsiniz.

OpenSwap Hakkında

IJS Technologies tarafından geliştirilen OpenSwap; sürekli likidite arayan yatırımcılar için zincirler arası, merkezi olmayan bir likidite güçlendirici olarak kendini tanımlıyor. OpenSwap, sıfır slipaj ve çok zincirli arbitraj fırsatlarında zincir üzerinde takas sağlayan dünyanın ilk DEX’idir. Yatırımcılar, işlem ücretleri kazanırken kontrollere ve güvenlik önlemlerine erişmek için güvenilir, oracle tabanlı fiyatlandırma ve likidite sağlayıcılarından yararlanabiliyorlar. 

Web sitesi: https://www.openswap.xyz

Telegram: https://t.me/openswapdex

Twitter: https://twitter.com/openswapdex

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version