Muhabbit

PayPal Stablecoin Çıkarmak için Görüşmeler Yapıyor!

PayPal, kripto para sektörüne yatırım yapmaya devam edecek mi?

paypal

PayPal muhabbit

Görünüşe göre PayPal, bir stablecoin başlatmak için araştırmalar yapmaya başlamış durumda!

Durum hakkında bilgi sahibi olan dört kaynağa göre, PayPal’ın endüstrinin bazı stablecoin geliştiricileri ile görüştüğü belirtiliyor. Görünüşe göre ödeme devi, kendi stablecoinini geliştirme açısından istekli.

Avalanche blockchaininin arkasındaki ekip olan Ava Labs, konuya aşına olan kişilere göre PayPal ile bu konuda görüşmeler yapan kuruluşlardan biri.

Bir PayPal temsilcisi, konu hakkında şunları söyledi:

PayPal, dijital para birimlerinin potansiyelini, dijital finansal hizmetler altyapısını ve dijital ticari geliştirmeye yönelik yeni keşifler yapmaya devam ediyor.

Şayet PayPal böyle bir projeye başlarsa, bu durum kripto para alanındaki çalışmaların önemli bir kilometre taşına geldiğini gösterir. Bildiğiniz gibi stablecoinler, itibari para veya devlet destekli para birimlerini temsil eden dijital varlıklardır. Bazı kaynaklardan elde ettiğimiz verilere göre, bugün piyasada dolaşımda bulunan 80 milyar $’dan fazla stablecoin mevcut.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version