Muhabbit

Poloniex Binance Coin’i Listeledi! Buzlar Eriyor mu?

Poloniex, Binance CEO’su CZ’nin Justin Sun’ı geçtiğimiz günlerde Steem konusunda eleştirmiş olmasına rağmen, Binance Coin ve Binance USD’yi listeledi.

Tron’un kurucusu Justin Sun’ın da içinde olduğu bir heyet tarafından geçtiğimiz günlerde satın alınan Poloniex, Binance Coin (BNB) ve Binance USD (BUSD)’a destek verdiğini açıkladı.

6 Hazirandan itibaren, BNB ve BUSD yatırımcıların cüzdanlarında yer alabilecek. Borsa, bu tokenlerin ticaret işlevselliğini tam olarak ortaya çıkartmadan önce istikrarlılığı sağlamak adına bu tokenleri sadece “post only mode” olarak piyasaya sürecek.

Karşılığı Olan Tokenler

Poloniex’in bu hamlesi ayrıca listede 6 yeni eşleştirmeye olanak sağlayacak. BNB  ile borsada Bitcoin, Tether ve Tron satın alınabilecek. BUSD ile ise yatırımcılar Tether ve Bitcoin alabilecek.

BNB an itibariyle, 2.76 Milyar$’lık piyasa değeriyle kripto para piyasasında en değerli 8. kripto para birimi olarak yer alıyor. BUSD ise 49. sırada yer alırken, Tether ve USD Coin’in arkasından gelen üçüncü sıradaki stablecoin niteliğinde.

CZ ve Sun Arasında Buzlar Eriyor mu?

Geçtiğimiz günlerde Steem hakkında yaşanan olaylara rağmen, Sun ile CZ her zamanki gibi ticaretlerini konuşturuyorlar.

Bildiğiniz gibi Justin Sun, Steem’in arzının yaklaşık %20’sını Steemit INC. aracılığı ile satın aldıktan sonra Sun, “founder’s reward” sistemini askıya alarak bir hardfork işlemine başlayacağını söylemişti. Bu duruma karşılık olarak, Steem’in blok doğrulayıcısı konumunda olan Binance, Poloniex ve Huobi müşteri fonlarına karşılık gelen oyların geri çekildiğini açıklamıştı.

Binance’in kurucusu ve CEO’su CZ ise bu duruma karşılık, bir “güncelleme” hakkında bilgilendirildiklerini söyledi. CZ ayrıca, oy verdikleri işlemin farklı bir durum olduğunu anladıklarında oylarını geri çektiklerini sözlerine ekledi.

Bununla birlikte, ağın doğrulayıcıları tarafından tutulan milyonlarca Steem tokenini dondurarak başlatılan hard-fork misillemesini eleştiren CZ, rehin tutulan tokenlerin eski haline geri döndürülmesi gerektiğini söyledi.

Son Yazılar

Exit mobile version