Muhabbit

Polygon (MATIC) Continuum World Yatırımını Duyurdu!

Ethereum Layer 2 (Katman 2) çözümü olarak öne çıkan Polygon, Continuum World’e yatırım yaptığını açıkladı.

Continuum World

Continuum World

Polygon (MATIC) Continuum World yatırımını duyurdu. Ethereum Layer 2 (Katman 2) çözümü olarak öne çıkan Polygon, Continuum World’e yatırım yaptığını açıkladı.

Popüler “layer 2” çözümü Polygon’dan yatırım alan Continuum World, “Oyna-Kazan” tabanlı bir MMO (Çok Oyunculu Çevrim İçin Oyun) oyunu olarak öne çıkıyor.

NFT Operasyonları Kolaylaşacak ve Ucuzlayacak

Polygon tarafından yapılan yatırımın detayları bilinmezken, oyun için ögelerinin tümünün birer NFT olarak öne çıktığı Continuum World’de Polygon desteği sayesinde 0.01 $’dan daha az bir ücrete “NFT Mint” işlemi gerçekleştirilebilecek.

Bu sayede kullanıcıların düşük maliyetler ile oyun için işlemlerini gerçekleştirebilmesi oldukça kolay olacak. Ana zincir olan Ethereum’dan uzaklaşmayacak olan Continuum World, aynı zamanda bir yan zincir olan Polygon’un düşük maliyetlerinden yararlanabilecek.

Kendi tokeni olan UM ile desteklenen Continuum World, “oyna kazan” mantalitesi ile oyun için teşvik yaratırken, aynı zamanda kendi içinde bağımsız bir ekosistem de yaratmayı planlıyor. Arazilerden binalara, kaynaklardan diğer birçok araca kadar NFT mantığı ile çalışan platform, aynı zamanda kendi tokenini de kullanarak hem bir ticaret alanı hem de bir ekonomi yaratmayı amaçlıyor.

Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version