Muhabbit

Ripple’ın Yeni Bir Para Transfer Ortağı Var!

DeeMoney, tüm Tayland banka hesaplarına aynı gün erişim imkanı sunar ve bu da onu Taylan’a bağlantısı olan bütün uluslararası havale şirketleri için etkili bir ödeme ortağı yapıyor.

Ripple kısa süre önce CEO Brad Garlinghouse içinde bulunduğumuz küresel krize dikkat çekti.

Ripple CEO’su, corona virüs salgını ve bu krizin küresel ekonomi üzerindeki etkisi hakkında birkaç yorum yaptı. Pazarın virüsten gelen ekonomik serpinti sonrasında güçlü bir şekilde geri dönme yeteneğine sahip olmasını bekliyor. İçinde bulunduğumuz felakete rağmen pazarların esnek olduğunu söylüyor.


Ripple, Tayland’da yeni bir ortaklık kurdu

Tayland’ın yeni şirketi DeeMoney ile işbirliği yaptı. Bir basın açıklamasına göre, DeeMoney Ripple’ın SWIFT’in daha hızlı bir sürümü olarak tasarlanmış bir ödeme sistemini kullanıyor.

Bildiğiniz gibi SWIFT, bankalar ve finansal kuruluşlar tarafından onlarca yıldır kullanılan geleneksel bir ödeme sistemidir. SWIFT çok popüler olmasına rağmen, zamanla yetersiz hale geldi. Ripple sistemdeki sorunları ortadan kaldırmaya çalışıyor.

Ripple’in ödeme sistemi, Güney Kore, Singapore, İsrail, Endonezya, Körfez bölgeleri ve Orta Doğu’dan Tayland’a gelen ödemelerin işlenmesine olanak sağlıyor.

DeeMoney, tüm Tayland banka hesaplarına aynı gün erişim imkanı sunar ve bu da onu Tayland’da bağlantısı olan bütün uluslararası havale şirketleri için etkili bir ödeme ortağı yapıyor. Resmi basın açıklamasında, “RippleNet ile transfer süreci, artan sayıda finansal kurumdan ve mümkün olan en iyi oranlardan para gönderenler için daha verimli” olduğunu beyan etti.

Bu alan Ripple için bir ilk

Ripple’ın üst düzey müşteri başarısı olan başkan yardımcısı Marcus Treacher, ortaklığın bölgede Ripple için bir ilk olduğunu söyledi.

“Dijital bankacılık devrimi, Tayland’ı fırtınaya sürüklüyor ve DeeMoney bu konuda önemli bir etken. Tayland’da RippleNet’i kullanan ilk banka dışı kuruluş, düşük ücretler ve rekabetçi oranlarla, verimli uluslararası transferler sağlayan katılım sınırlarını ve kurallarını yeniden çiziyor. ”

Ripple’ın bölgedeki ODL ödeme çözümünü sunmadığını vurgulamak gerek. Bu da, XRP dijital varlığı tarafından destekleniyor.

Son Yazılar

Exit mobile version