Muhabbit

Secret Network, 400 Milyon Dolarlık Finansman Sağladığını Açıkladı!

Veri gizliliği odaklı blok zinciri olarak bilinen Secret Network, Shockwave adlı yeni girişimi için finansman sağladı.

Veri gizliliği odaklı blok zinciri olarak bilinen Secret Network, Shockwave adlı yeni girişimi için finansman sağladı.

Secret Network, yeni girişimi web3’ün önemli bir parçası haline getirmeyi amaçlıyor. Bu yüzden girişim için 225 milyon dolarlık yeni bir ekosistem fonu ve 175 milyon dolarlık hızlandırıcı havuzu sağladığını duyurdu.

Secret Network’ün arkasındaki geliştirici ekip SCRT Labs, yeni finansman ile ilgili görüşlerini blog sayfalarında paylaştı. SCRT Labs ekosistem fonunun ağ üzerindeki geliştiricilere ve kuruculara uzun vadeli finansal ve stratejik destek sağlayacağını ifade ediyor.

Secret Network ekibi açıklamasında şunları söyledi:

Ekosistem fonunun birincil amacı; ağ üzerinde çalışma yapan her bireyin, ekibin ve organizasyonun kendi kendine sürdürülebilir açık bir yol edinmesi ve ürünlerini pazara sunarken desteğe sahip olmasını sağlamaktır.

Hızlandırıcı havuzu, ağın yerel tokenı olan SCRT’de finanse edilecek ve SCRT Labs tarafından yönetilecek. Havuz; DeFi, NFT, oyun ve metaverse ile birlikte ağdaki diğer uygulama türlerini de destekleyecek.

CoinGecko’daki son verilere göre $SCRT, gün içinde yaklaşık %3,5 kadar düştü. Fakat bu duyuru sırasında tekrar yükselmeye başladı.

Ayrıca yönetmen Quentin Tarantino, Secret Network’deki NFT projesi için yapımcı şirketle bir yasal uzlaşmazlık yaşamıştı. Bundan dolayı ağdaki NFT protokolü biraz daha duyulur ve bilinir oldu.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.


Son Yazılar

Exit mobile version