Muhabbit

Solana 100 Milyon $’lık Yatırım Alacak!

Solana (SOL) ağı, ekosistemini genişletmek için 100 milyon $’lık yatırım alacak!

Solana muhabbit

Solana muhabbit

Solana ağı, ekosistemindeki önemli girişimlerin büyümesini ve ilerlemesini hızlandırmak için toplam 100 milyon $‘lık yatırım alacak.

5 Yeni Fon 100 Milyon $ Getiriyor!

Huobi kripto para borsasın bağlı olan Gate.io, yatırım kolu olan Gate Labs ve kripto yatırım şirketi olan NGC Ventures‘ın her biri 20 milyon $ katkıda bulundu.

Cüzdan sağlayıcısı MATH Global Foundation ve dijital varlık yönetimi grubu Hash Key toplam da 40 milyon dolar yatırım yaptı.

Huobi’nin fonu, Solana’da altyapı ile ilgili ürünler inşa eden projelere odaklanacak. NGC ise şirket geliştirme, işe alma ve finansal yönetimle ilgili mentorluklar sunmaya odaklanacak.

Bu arada Gate Lab’ın fonu, projelere yeni pazarlar arayacak. Özellikle Asya-Pasifik bölgesinde büyüme fırsatlarını yakalamaya çalışacak.

Solana üzerine inşa edilen yeni projeler için HashKey’in fonu, kurumsal ve perakende pazarlarına erişmek isteyen projelere kaynak ve rehberlik sağlamaya çalışacaktır. MATH’ın fonu küresel yatırımlara odaklanacaktır.

Solana CEO’su Anatoly Yakovenko şunları söyledi:

Solana, kendini Solana üzerine inşa etmeyi seçen her bir projenin ve geliştiricinin uzun vadeli büyümesi için çalışmaktadır. Sansüre dirençli ve topluluk merkezli bir ekosistem oluşturmaya devam ederken, yeni stratejik ortaklarımız Huobi, Gate Labs, NGC Ventures, HashKey ve MATH Global Foundation’ın desteğini almaktan heyecan duyuyoruz.

Japonya, Güney Kore ve Amerika Birleşik Devletleri’nde büyük bir varlığı olan Hong Kong merkezli bir şirket olan Huobi, ara yazılım ve merkezi olmayan finans altyapısı ile örtüşen projelere özellikle vurgu yaparak Solana blok zincirinde altyapı ürünleri geliştiren projelere yardımcı olacak.

Daha fazla haber için : Öne Çıkanlar

Haberlere anında ulaşmak ve daha fazla bilgi için Telegram grubumuza katılabilirsiniz ..

Son Yazılar

Exit mobile version