Muhabbit

Solflare Cüzdanı, Yeni Özelliği İle Borsa Fonlarının Yönetimine İzin Verecek!

Kullanıcılar borsadaki fonlarını tek bir yerden kontrol edebilecek.

Solflare

Solflare

Solana (SOL) yerel cüzdanı olan Solflare, Solana kullanıcılarının portföy yönetimini daha kolay hale getirebilmek için kripto para borsası FTX.com ve FTX.us ile yeni bir entegrasyon yapıldığını duyurdu.

Solflare tarafından yapılan açıklamada, kullanıcıların FTX fonlarını doğrudan Solflare web uzantılarından ve daha sonra mobil cüzdan aracılığıyla yönetmelerini sağlanacak. Böylece kullanıcıların, borsa ve cüzdan arasındaki bakiye transferine gerek kalmayacak. Yapılan açıklamada bu işlemin aktif olabilmesi için FTX üzerinde, Müşterinizi Tanıyın (KYC) kuralları eksiksiz olarak tamamlaması gerekecek. Ardından cüzdan bağlantısı yapılarak uygulama kullanılabilecek.

Ek olarak, aslında en dikkat çekilen nokta, Solflare cüzdanında yer alan FTX hesaplarındaki token swapi, Solana’nın son dönemlerdeki ağ tıkanıklıklarından etkilenmeyecek. Çünkü likidite Solana yerine FTX’ten sağlanacak. Bilindiği üzere son dönemlerde Solana ağına para yatırma ve çekme işlemleri zaman zaman tıkanıyor ve kullanıcılar bu durumdan oldukça mutsuz durumda.

Şimdi ise yeni gelişme ile bu durumun önüne geçilmek isteniyor. Mobil cüzdanın ayrıca, FTX üzerindeki NFT’lerin çekilmesini, yatırılmasını ve görselleştirilme işlevini destekleyecek.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

DeFi Alanı Geliştirilecek

Merkeziyetsiz finans (DeFi) kullanıcıları için entegrasyon, Solflare’in koordineli airdroplar ve diğer getiri teşvikleri yürütme yeteneğini geliştirecek. Solflare’nin Kurucu Ortağı Filip Dragoslaviç konu hakkında yaptığı açıklamada şu yorumu yaptı:

“FTX, muhtemelen, özellikle Solana’da, DeFi kullanıcıları için en popüler merkezi borsalardan biridir. İki dünyayı birbirine bağlamak, Solflare’den ayrılmadan FTX hesabınızı yönetebileceğiniz iki dünyayı birbirine bağlar. Cüzdan adresinizin FTX’te kayıtlı benzersiz bir kişi olduğunu doğrulamak, yeni bir kullanıcıyı etkinleştirebilir.”

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

Solflare, özellikle Solana için topluluk tarafından oluşturulmuş bir cüzdan olarak tanımlanıyor. Cüzdan, kullanıcıların yerel SOL tokenlarını gönderip almalarının yanı sıra Solana’nın ERC-20 eşdeğeri SPL tokenlarını gönderip almalarına olanak tanır. Ayrıca SOL tokenlarını, gelişmiş NFT’leri, DeFi protokol kullanımını, DApp bildirimlerini ve Ledger donanım cüzdanı desteğini de içermektedir.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version