Muhabbit

Sporculara Destek için Kurulan Team Paribu Yeni Projelerini Duyurdu!

Team Paribu, Türkiye’de spor alanında çalışmak isteyenleri teşvik etmek amacıyla kuruldu.

team-paribu

team-paribu

Türkiye’nin kripto para borsalarından Paribu, sporu desteklemek adına yaptığı Team Paribu projesine dahil olan birkaç projeyi daha kamuoyuna aktardı. 

Team Paribu’ya dahil olan yeni oluşumlar ise şöyle;

Team Paribu’nun hedefleri

Proje, 2021 yılında genç sporcuları desteklemek için hayata geçiriliyor. En önemli amaçlardan biri ise, Türkiye’de spor alanında çalışmak isteyen gençleri teşvik etmek. Paribu’nun CEO’su Yasin Oral konuyla ilgili şu açıklamada bulundu;

“2022 yılında aramıza katılan yeni sporcularla birlikte, 10 kişilik bir Team Paribu ekibi oluşturduk. Yine bu sene, Team Paribu’nun faaliyetlerini destekleyecek bir spor algı araştırmasına katkıda bulunduk. Elde ettiğimiz sonuçlarla ne kadar doğru projelere adım attığımızı görmüş olduk. Gerçekleştireceğimiz yeni projelerle de genç sporcularla profesyonel sporcularımızı bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca, İhtiyaç Haritası ile iş birliği içinde hayata geçirdiğimiz Team Paribu Seninle projesiyle, gençlerin sporla buluşması için var olan engelleri ortadan kaldırmayı hedefliyoruz.”

Team Paribu

Paribu’nun spor ve spor dallarına yönelik yaptığı araştırma sonuçları:

XSIGHTS Araştırma ve Danışmanlık şirketi, 21 Şubat- 22 Mart 2022 tarihleri arasında 385 kişiyle spora dayalı algı araştırması yaptı.

Araştırmanın dikkat çeken sonuçları ise şöyle;

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version