Muhabbit

SushiSwap Avalanche Ağına Katıldığını Açıkladı!

SushiSwap, Avalanche Rush’a katıldığını duyurdu!

SushiSwap

SushiSwap Avalanche teşvik

Geçtiğimiz günlerde Avalanche Rush ismi ile başlatılan 180 milyon $’lık teşvik programına, SushiSwap da katıldı.

Bildiğiniz üzere Avalanche Vakfı, DeFi ürünlerini kendi ağına çekmek için 180 milyon $ değerinde bir teşvik programı başlatmıştı. Bu teşvik programına ilk olarak Aave, Curve ve BENQi katılmıştı.

Bu üç protokole ek olarak SushiSwap da Avalanche Vakfı’nın yeni teşvik programına katıldığını açıkladı!

SushiSwap’ın bu programa katılması ile, SushiSwap ve Avalanche vakfı üç aylık bir süreçte likidite madenciliği yapan kullanıcılara 7.5 milyon $ değerinde AVAX ve SUSHI stake etmelerine izin verecek.

Sushi’nin baş geliştiricisi 0xMaki, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Avalanche topluluğu, Avalanche ağındaki teşviklere katılmamızın en büyük sebeplerinden birisi.

SushiSwap Birçok Farklı Blockchainde Çalışıyor!

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz dönemde SushiSwap, artık Ethereum ağı dışındaki ağlarla da iş birliği yapacağını açıklamıştı. Bunun en büyük sebebi ise, Ethereum ağında yaşanan tıkanıklıkların sonuç olduğu işlem ücretleriydi.

Tüm bunların neticesinde SushiSwap, farklı ağlarla etkileşime geçerek birçok farklı blockchainde kullanıcılara destek vermeye başladı.

SushiSwap an itibarıyla, Fantom Network, 0xPolygon, xDai, BSC, MoonBeam Network, OKExChain, HECO, Harmony, Celo, Palm ve Avalanche ağında çalışıyor.

AVAX Fiyatı

Ava Labs tarafından geliştirilen bir blockchain olan Avalanche, iddialara göre saniyede 4500’e kadar işlem sağlayabiliyor. Geçtiğimiz Eylül ayında ana ağ güncellemesini gerçekleştiren Avalanche, o günden bu yana kripto para ve blockchain piyasasında popüler bir isim.

Son 30 günde %340’a yakın bir değer kazanan AVAX, an itibarıyla 49.66 $’dan işlem görmekte. AVAX’ın tüm zamanların en yüksek fiyatı ise 60 $’dı.

Bu arada AVAX, bu teşvik programının açıklanması ve büyük projeleri bünyesine katması ile birlikte tekrardan ilk 20 kripto para birimi arasına adını yazdırdı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version