Muhabbit

SushiSwap CTO’su Joseph Delong İstifa Etti!

Joseph Delong, merkeziyetsiz bir yapıda çalışmanın zorlukları düşünülürse, ekip yönetiminde hatalar yapıldığını kabul eden bir açıklama yaptı.

Sushiswap

Sushiswap

Merkeziyetsiz borsa (DEX) SushiSwap‘ın CTO‘su Joseph Delong, ekip içindeki iç çatışmalardan dolayı istifa ettiğini açıkladı.

Joseph Delong, merkeziyetsiz bir yapıda çalışmanın zorlukları düşünülürse, ekip yönetiminde hatalar yapıldığını kabul eden bir açıklama yaptı.

Joseph Delong; Twitter’dan paylaştığı blog yazısında, ekibe yeni üyelerin katılmasının organizasyon, yol haritaları ve planlama gibi konularda koordinasyon ihtiyacını önemli ölçüde artırdığını ayrıca ekip başarısını etkileyen gerekli araçların olmayışı ve planlama eksikliğinin sorunlara neden olduğunu kabul etti. Yönetim giderlerini düşük tutmaya çalışmasının ekibe verdiği zarardan ve etkili bir planlayıcı olamamasının da kendi rolü için Rachel Chu’ya fırsat yarattığından da bahsetti.

İlginizi Çekebilir: SushiSwap (SUSHI) Nedir?

Daha sonra bir süredir kamuoyuna da yansıyan ekip içindeki iç savaşları detaylı bir şekilde anlattı. Joseph Delong, bir lider olarak açık ara en büyük başarısızlığının ise iletişim olduğunu söyledi.

İletişim konusunu üç madde halinde açıklayan Delong, geliştirici ekibe karşı yüksek sesle konuştuğunu, toplulukla yeterince iletişim kuramadığını ve halkla ilişkiler konusunda destek almadığı için Twitter gibi platformları etkin kullanamadığını belirtti. Sushi’nin kusurlu doğuşunun ardından ek sorunların yaşandığını ifade eden Delong, bir sonraki projesinde bu gibi hataları yapmak istemediğini ve organizasyon yapılandırma yeteneğini geliştirmek istediğini söyledi.

CoinMarketCap  verilerine göre token son 24 saatte yaklaşık %7 oranında düşüş yaşadı. Şu anda (01:54) 5.15$’dan işlem görüyor. Delong’un istifa haberi geldiğinde SUSHI yaklaşık %20 artış göstererek 6.90 dolara yükselmişti.

Daha fazla DeFi Haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version