Muhabbit

TradingView Genel Müdürü, Bitcoin’in Neden Yükseldiğini Açıkladı!

Altcoin yatırımcıları için Bitcoin çok daha güçlü bir grafik çiziyor!

tradingview

Birim başına 24.000 $’dan fazla rekor fiyat artışının ardından BTC konsolide oldu ve fiyatı biraz geriledi. Bitcoin an itibarıyla durgun bir profil çiziyor olabilir, ancak TradingView genel müdürü Pierce Crosby’ye göre gelecekte yükseliş var!

Crosby, konu hakkında şunları söyledi:

Şu anda, Bitcoin için kısa vadeli dalgalanmalar görüyorum.

TradingView genel müdürü sözlerine, “Son zamanlardaki performans parabolik bir görüntü çiziyor olabilir. Ancak beklediğimiz kısa vadeli olumsuz olaylar yaşanmadı. Bu, fiyatta yükseliş eğilimine sebep olacaktır.” şeklinde devam etti.

Bitcoin, 1 Aralık 2020’de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 19.892’yi kırdı ve ardından 1.000 $’dan fazla bir düşüş gösterdi. Dengelendikten sonra BTC, 20.000 $’ı aşarak fiyat keşif dönemine adım attı.

24.000 $’ı geçen son fiyat dalgasından bu yana Bitcoin, hafif bir geri çekilmeden sonra son birkaç gün içinde yatay bir grafik çizdi. Geçmişte Bitcoin’in yatay grafik çizen dönemlerinde, bazı yatırımcılar fonlarını altcoinlere aktarmıştı. Tüm bu bilgilerin ışığında Crosby, henüz bir altcoin rallisinin gelip gelmeyeceği konusunda kararsız.

Bu denli fiyat hareketlerinin göz önünde bulundurduğumda, Altcoinler konusunda pek bir inancım yok.

Crosby’nin düşüncelerine göre, İlkbahar aylarında altcoinlerin geri dönüşünü izleyebiliriz. Ancak ne yazık ki altcoin yatırımcıları için Bitcoin çok daha güçlü bir grafik çiziyor.

Bu durumun en büyük sebebi olarak, kurumsal yatırımcıların tercihini Bitcoin’den yana kullanması olarak görünüyor. Bildiğizin üzere MassMutual ve MicroStrategy, Bitcoin trenine atlayan ve büyük miktarlarda sermaye yatırımı yapan ana akım finansal kuruluşlardan sadece ikisi.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version