Muhabbit

Ünlü NFT Yaratıcısı Teddy Kozlowski Glimpse’i Başlattı!

NFT pazar yeri kurucusu Teddy Kozlowski, Glimpse isimli yeni platformunu aktive etti.

Glimpse

Glimpse token ekonomisi

NFT pazar yeri kurucusu Teddy Kozlowski, Glimpse isimli yeni platformunu aktive etti.

Bir sosyal medya platformu olarak tanımlanan Glimpse, paylaşılan her bir “post”un satışa çıkarılabildiği, yani kısacası NFT haline getirilebildiği bir yapıda tasarlanmış durumda.

Bu sayede içerik üreticileri, “influencer”lar ve sporcular gibi birçok kişinin ortaya koydukları ürünleri ya da paylaşımları herhangi bir sınır olmadan NFT haline getirip satışa sunabilecek.

https://muhabbit.com/nftnon-fungible-token-token-nedir/

Herhangi bir yazı ya da görselin monetize edilebilmesine imkan tanıyan Glimpse, 60 saniyelik videolar oluşturulmasına olanak sağlıyor. Kendi hayatlarından bir kesit ya da farklı bir videonun paylaşımını yapabilecek olan tüm kullanıcılar, ilgili paylaşımları en yüksek teklifi veren kişiye kolaylıkla satabilecek.

Konu ile ilgili Kozlowski’nin açıklamaları şu şekilde:

Sosyal medyanın geleceği, içerik üreticilerine aittir. Bugün, içerik üreticilerini, ürettikleri değerin ve gelirin ufak bir kısmını takipçileri ile kişisel bir şekilde paylaşabiliyor. Biz bu platform ile içerik üreticilerine yeni fırsatlar sunmak istiyoruz.

KOZLOWSKI

Glimpse ile birlikte gelirlerin büyük payını içerik üreticileri alırken, yüzde 95’e kadarlık gelir payı ilgili üreticilere ulaştırılabiliyor.

Halihazırda SMC Capital, Titans Ventures, R8 Capital, Minted Lab, Wings Ventures ve China Polka gibi kuruluşlar tarafından desteklenen platform, NFT çözümleri ile sosyal medya uygulamaları arasında yeni bir dönemi başlatmayı amaçlıyor.

GLMS Token

Sanatçıların oldukça sevdiği ve geçtiğimiz yıl içerisinde oldukça popülerleşen NFT’leri uygulamanın merkezine koyan Glimpse platformunun kendine ait GLMS isimli bir tokeni de bulunuyor.

Token sahiplerinin önemli ayrıcalıklar kazandığı platformda kişiler token tutmaları durumunda, özel NFT dağıtımlarına katılabiliyor.

Ek olarak, içerik ürettiği için ödül alan üreticiler, staking yolu ile faiz geliri de elde edebiliyor. Uygulama üzerindeki alışverişlerde indirim kazanan token sahipleri, aynı zamanda staking yoluyla platformdaki reklamları da ortadan kaldırmış oluyor.

BSCPad üzerinde gerçekleştirilecek satış ile birlikte aktive edilecek olan GLMS platformun temel taşları arasında yer alıyor.

Glimpse ile ilgili daha fazla bilgi için websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version