Muhabbit

Ünlü Oyun Şirketi Wider Games, Türkiye’de Yatırım Yapacak!

Türkiye’nin Metaverse dünyasına olan ilgisi, oyun şirketlerinin dikkatini çekmeye başladı.

Türkiye’nin metaverse dünyasına olan ilgisi, oyun şirketlerinin dikkatini çekmeye başladı. İlk yatırım hamlelerinden biri ise Amerika merkezli ünlü oyun şirketi, Wider Games’ten geldi.

Dünyanın en büyük oyun platformlarından biri olan Wider Games, 2018 yılından itibaren 73 ülkede eğlence ve oyun ticareti hizmeti vermektedir. Her geçen gün popülerliğini arttıran platform, Türkiye’nin metaverse dünyasına olan ilgisine kayıtsız kalamayarak, Türkiye’de yatırım yapma kararı aldı.

Ünlü Oyun Şirketi Wider Games, WDR Hunter oyununun metaverse dünyasıyla, 2022 yılının Mart ayında buluşacağını açıkladı. Wider Games ayrıca 2022 yılı boyunca 20’ye yakın Android ve iOS oyunu çıkarmak için hazırlanıyor. Şirketin çözüm ortaklığı için anlaştığı firmalar ise oyunların yazılımından sorumlu olacak.

Wider Games İle Kişiler NFT Oluşturabiliyor!

Kullanıcılar platform içerisinde oyun oynayarak “widercoin” ve “coinprz” tokenlarını kazanma şansı buluyorlar. Ayrıca Wider Games, çözüm ortaklığı kurduğu firmaları da oyunların içerisine entegre ederek, onlara oyna kazan mantığıyla para kazandırmayı amaçlıyor.

Biliyorsunuz ki son zamanlarda kişilerin kendi NFT‘lerini oluşturması oldukça popüler. Oyunların yanı sıra kullanıcıların kişisel NFT‘ler oluşturmasına da imkan veren bu platform, kripto para severler ve oyun severleri bir araya getirmesiyle de ön plana çıkıyor.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version