Muhabbit

USDT, Artık Polygon Ağında!

Tether, stablecoin’i USDT’yi Ethereum ölçeklendirme platformu olan Polygon’da piyasaya sürdü.

Tether, stablecoini USDT’yi Ethereum ölçeklendirme platformu olan Polygon ağında piyasaya sürdü. Böylelikle stablecoin USDT’nin kullanıldığı 11. ağ, Polygon olmuş oldu.

USDT’nin Kullanıldığı Ağlar İse Şu Şekilde:

Tether

Tether CTO’su Paolo Ardoino konuyla ilgili yaptığı açıklamada USDT‘nin Polygon’da yer almasının ekosisteme fayda getireceğini vurgularken, USDT’yi gelecekte daha fazla blok zincirinde başlatmayı planladıklarının da altını çizdi.

“USDT’yi Polygon üzerinde kullanıma açtığımız için çok mutluyuz. Böylelikle Polygon, kullanıcılarına en likit, en sağlam ve en güvenilir olan stablecoini sunmuş oldu. Polygon son 1 yıl içerisinde önemli bir büyüme katetti. Tether olarak biz de bu yükselişin devamına katkı sağlayacağımız için oldukça gururluyuz.”

Paolo Ardoino

Bildiğiniz üzere Polygon ağı bünyesinde 19 binden fazla merkeziyetsiz uygulama bulundurmakta. Bu veriler ise geçtiğimiz yılın ekim ayına göre tam 6 katı oranında. Şu ana kadar 1.6 milyardan fazla işlem gerçekleştiren Polygon’da 5 milyar dolar değerinde kilitli varlık bulunduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha Fazla Bitcoin Haberleri İçin: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version