Muhabbit

Veri Analitik Şirketleri, Kurumsal Yatırımcıları Radarına Aldı!

Kurumsal yatırımcılara yönelik zincir üstü verilerin sunulması hedefleniyor.

elliptic

elliptic

Blockchain analitik firması Elliptic, yakın zaman önce yaptığı açıklamada, kurumsal kripto para yatırımcılarına yönelik yeni bir veri ürünü geliştirdiğini duyurdu.

Açıklamada, yeni bir “piyasa istihbarat birimi” oluşturulduğunu ve kripto para yatırımcılarına -zincir üstü verilerin- sunulacağı belirtildi.

Elliptic yöneticisi yeni girişim hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Eliptic, alfa arayan kripto para yatırımcılarına öngörü sağlamak için sınıfının en iyi zincir üstü kimlik verilerini alıyor. Yedi yıldan fazla bir süredir hazırlanmış olan geniş varlık kapsamımız, yeni kullanıcılara her geçen gün değer katmaya devam edecek.”

Elde edilecek veriler yatırımcılara kolaylık sağlayacak

Şirket, veri setinin 20 milyardan fazla veri noktası içerdiğini ve küresel ticaret hacminin yaklaşık olarak %98’ini temsil eden 148 kripto para varlığını kapsadığını belirtiyor. Şirkete göre zincir içi veriler, kripto para yatırımcılarına piyasada rekabet ortamı sağlamasına yardımcı olacak.

Yeni gelişmenin kısa bir süre içinde faaliyete geçeceği belirtilirken; yatırımcıların, elde edilen veriler ile birlikte piyasadan zarar etme olasılığının azaltılmış olacağı belirtiliyor.

Elliptic tarafından yapılan bu son duyuru yakın zaman önce; SoftBank Vision Fund 2, Digital Currency Group, Wells Fargo Strategic Capital, SBI Group gibi dev isimlerin katılımıyla gerçekleşen 60 milyon dolarlık yatırım fonundan sonra gelmiş oldu.  

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version