Muhabbit

Visa, 925 Milyon Dolara CurrencyCloud’u Satın Aldı!

Visa, kripto para piyasasında yeni adımlar atmaya devam ediyor!

Visa genel muhabbit

Visa genel muhabbit

Bu yılın başlarında Ripple’ın teknolojisini kullanmaya başlayan CurrencyCloud, Visa tarafından 925 milyon dolara satın alındı.

CurrencyCloud, Twitter adresinden yaptığı duyuruyla satın alma işlemini doğruladı.

Currencycloud twıtter

Genellikle sınır ötesi ödemeler için kullanılan CurrencyCloud, birçok farklı para biriminin hızlı bir şekilde transfer edilmesini sağlar. Bu yılın başlarında kendi sınır ötesi ödemelerini hızlandırmak isteyen CurrencyCloud, genellikle bankaların kullandığı bir çözüm olan RippleNet’i kullanmaya başladı.

Visa’nın CurrencyCloud ile ilgili planının ne olduğu şimdilik bilinmiyor. Kripto para ekosisteminde daha da aktif olmak isteyen Visa, kendi marka değeri yüzünden büyük adımlar atmakta zorlanıyor olabilir. Bu yüzden bir ödeme şirketi satın alıp, gerçekleştirmek istediği birçok fikri burada uygulayabilir.

Visa, geçtiğimiz 3 ay içinde kripto para ekosisteminde kendi ismini sürekli duyurdu. Ödeme hizmeti şirketi, Cryptopunks NFT koleksiyonundan bir NFT satın alarak herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Kripto paraları bir fırsat olarak gören Visa’nın Kripto Para Kolu Başkanı, 5-10 kişiyle kurduğu ekibinin, şimdiki sayısının 100’ün üstünde olduğunu söyledi.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version