Muhabbit

Wall Street Bankaları, Kripto Paraları Araştırıyorlar!

Kripto para piyasasının popülaritesinin artmasıyla, geleneksel bankalar kripto paraları kıskacı altına aldı.

wall street anket

Kripto para piyasası popülaritesinin artmasıyla, geleneksel bankalar kripto paraları kıskacı altına aldı.

Ekonomik düzenleyicilerin de üstünde çalıştığı kripto paralar, Wall Street bankalarının birincil konusu haline geldi. Öyle ki, Jefferies ve Credit Suisse dahil olmak üzere birçok Wall Street bankası, kripto para araştırma ekiplerini kurmak için iş ilanları yayımlamaya başladılar.

Günümüzde kripto paraların kabul görmesiyle harekete geçen bankalar, kripto para ekosistemine tam entegre olmak istiyor. Morgan Stanley, Sheena Shah gibi yatırım bankaları 2021 yılının sonuna doğru, kripto para ekosistemi için yeni bir ekibe liderlik edeceklerini açıkladı. ABD’nin en büyük ikinci bankası olan Bank of America ise 2021 yılının Ekim ayında kendi kripto birimini çıkaracağını tüm kamuoyuna duyurmuştu.

Wall Street’in Gözde Bankalarından “Citi”, “JPMorgan”, ve “Goldman Sachs” Kripto Paralar İçin Ekibini Kurdu!

Kurulan ekip, kripto para firmalarının işleriyle birlikte aynı zamanda token fiyat dalgalanmalarını, blok zinciri alanındaki yeni teknolojik gelişmeleri ve kripto para sermaye araştırmaları gibi makro konuları da ele alıyor.

BofA Securities Küresel Araştırma Başkanı Candace Browning’in Bloomberg’e verdiği röportajda şu ifadeler yer alıyordu:

Kazanç sağlamak için kripto paraları ele alan şirketlerin sayısına bakarsanız, geçen yıl yaklaşık 17 iken, bu sayı son çeyrekte yaklaşık 147’ye kadar çıktı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version