Muhabbit

Yawww Tokenın Ön Satışı Raydium Üzerinde Gerçekleşecek!

Yawww’ın (YAW) IDO’su Raydium AcceleRaytor üzerinde gerçekleşecek!

YAWWW Raydıum

YAWWW Raydıum

Solana ağı üzerinde merkeziyetsiz bir borsa olan Raydium, yeni bir IDO gerçekleştireceğini Twitter üzerinden duyurdu.

RAYDIUM TWITTER

Yaww Token Satışına Nasıl Katılınır?

Solana üzerinde çalışan bir merkeziyetsiz platform olarak öne çıkan Raydium, 9 Mart 2022 tarihinde yeni bir IDO (İlk DEX Satışı) gerçekleştireceğini duyurdu.

Yawww’ın 7,500,000 YAW adeti ön satışta satılacak. Bununla birlikte YAW’ınn toplam arzının yüzde %2,5’i satılmış olacak.

Satış ile birlikte 1.500.000 USDC’lik bir fonlama oluşması beklenirken, her bir token 0.2 $ seviyelerinden satışa sunulacak.

Çekiliş usulüne dayanarak yapılacak satışta, biletine satış hakkı çıkan kullanıcılar, her bir bilet için 125 USDC’lik alım gerçekleştirebilecek. Ön satışa katılım sağlayanlar 1 bilete, 625 adet YAW alabilecek.

Toplamda 12.000 adet bilete katılım hakkı tanınacak ve satın alımlar için IDO havuzu 12 saat boyunca açık tutulacak. Belirtilen süre içerisinde satışa hak kazanan kullanıcılar, havuzlara dahil olabilecek.

Bilet kazanabilmek için Raydium üzerinde satıştan en az 7 gün önce stake edilmiş 100 RAY bulundurulması gerekirken, stake edilen her 100 RAY için yeni bir bilet hakkı tanınacak.

IDO’ya katılmak isteyen kullanıcıların en geç 2 Mart 2022 tarihine kadar RAY’lerini stake etmesi gerekecek. Kullanıcılar bir cüzdandan maksimum 5 bilet alabilecek.

YAWWW

Yawww Nedir?

Yawww, Solana üzerindeki NFT işlemlerini geliştirmesini hedefliyor. Yawww ile birlikte kullanıcılar NFT’lerle pazarlık yapabilir, anlaşmalar oluşturabilir ve işlem yapmasına olanak sağlayabilir.

Yawww P2P hizmetini; teminatlı borç verme, NFT stake etme ve ödül sistemi ile birleştirir. YAW token, işlem ücretlerini karşılamak, farklı özelliklerin kilidini açmak ve platform ekonomisini kolaylaştırmak için kullanılacak.

Raydium üzerinde gerçekleşecek olan satışlara katılıyor musunuz?

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version