Muhabbit

Yerli Kripto Para Araştırma Platformu Lytera Açıldı!

Yerel kripto para araştırma platformu açıldı.

Türkiye’de kripto para konusunda hâlâ birçok kişinin aklında sorular bulunuyor.

Türkiye kripto ekosistemini daha ileriye götürmeyi amaçlayan Lytera, 8 Nisan 2022 Cuma günü itibarıyla kapılarını açtı.

Lytera’nın hedefleri arasında ise şunlar var:

Lytera’nın Kurucu kadrosunda; Baki Er, Doruk İşmen, Baran Yıldırım, Celil Öztürk ve Hakan Yalçınsoy gibi yerli ekosistemin önemli isimleri yer alıyor.

Ekip, aynı zamanda ITU Blockchain’den hackathon birincilerini ve kripto para sektörünün genç yıldızlarını da bünyelerine katarak, yerel ekosistemdeki çok büyük bir açığı kapatmayı hedeflediklerini belirtiyor.

Dünya genelinde Messari, Delphi Digital ve The Block Research gibi birçok örneği bulunan platformun geliştirilerek, bu önemli platformlarla yarışması isteniyor. Bu platformlarla yarışmak için Lytera, Türkiye’deki deneyimli isimler ve genç yetenekler ile iş birliği yapmayı planlıyor.

Türkiye’de maalesef kripto para sektöründe farklı spekülasyonlar yaratılıyor. Lytera, spekülasyondan uzak bir şekilde, derinlemesine araştırmalarla yerli kripto para ekosistemine net bilgi vermeyi amaç edindiğini belirtiyor.

Ayrıca Lytera, kripto para sektöründeki uzman araştırmacı ve öğrenmeye istekli gençlerle birlikte, kripto para ekosisteminde katma değerli bilgiyi artırarak sürdürülebilir fayda sağlamayı hedeflediklerini de belirtiyor.

Lytera sektörde neler yapacak?

Lytera ekibi, şu an için şirketlere ve yatırım fonlarına, due diligence, ekosistem araştırması, teknoloji takibi vb. konularda hizmet sağlamayı planlıyor. Bu hizmetler başlangıçta sadece sınırlı sayıda kurum ve kuruluşa verilecek.

Ayrıca ekip, sektörde bilgi sahibi olmak isteyen bütün üyelerine, 3 aylık Lytera Pro üyeliği hediye ediyor. Hediye 3 ayın sonunda ise, ücretli abonelik sistemine geçilmesi planlanıyor. Böylelikle, sadece bilgiye önem veren insanlar raporlara erişebilecek.

Platforma ulaşmak için:

Lytera Website: https://lytera.io

Twitter: https://twitter.com/lyteraio

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/lytera/

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version