Muhabbit

ZeroSwap, Hızlı ve Düşük Ücretli İşlemler İçin Yeni Entegrasyonunu Duyurdu!

Yeni entegrasyon ile daha uygun ve hızlı işlem imkanı sağlanacağı belirtiliyor.

zeroswap uniswap polygon

zeroswap uniswap polygon

Sıfır ücret ile işlem gerçekleştirmeyi amaçlayan, çok zincirli bir merkeziyetsiz değişim protokolü ZeroSwap yeni bir gelişmenin duyurusunu gerçekleştirdi.

Platform tarafından yapılan açıklamada, Ethereum ve dAPP’ler için önemli ölçeklendirme çözümü olan Polygon ağını destekleyen Uniswap V3 ile entegrasyonun tamamlandığı belirtildi. Yeni gelişme ile birlikte kullanıcılar en uygun fiyatlardan değişim işlemleri ve işlem ücreti olmadan alım-satım işlemleri yapabilecek.

Bilindiği üzere Polygon, Uniswap’ı Polygon blok zinciri üzerinde entegre etmek için bir oylama başlatmıştı. Uniswap yönetişim sürecinin üç aşamasından da başarıyla geçen öneri, toplamda 72 milyondan fazla UNI sahibi tarafından desteklenmişti. Çünkü kullanıcılar, yapılacak olan işlemlerin daha hızlı ve ucuz olması için bu entegrasyonun olması gerektiğini dile getiriyorlardı.

Şimdi ise bu desteği de arkasına alan ZeroSwap, yeni entegrasyon ile, çoklu zincirlere tek bir çatı altında bir erişim deneyimi sunma hedeflerine ulaştığını belirtiyor. Ayrıca Polygon üzerine entegre edilen Uniswap V3 ile kullanıcılara daha uygun ve daha hızlı işlem deneyimi sunulacağı belirtiliyor.

ZeroSwap Nedir?

Zeroswap, sıfır ücret ile işlem gerçekleştirmeyi amaçlayan, çok zincirli bir merkezi olmayan değişim protokolüdür. Platform, Ethereum, BSC, Polkadot ve Elrond gibi çoklu zincirlere tek bir çatı altında erişim sağlayarak zincir üzerinde ticareti basit ve kolay hale getirmeyi amaçlamaktadır. Başka bir ifade ile ZeroSwap; Likidite Madenciliği, DeFi Token Teklifi ve DEX Toplama özelliklerine sahip olan çok zincirli bir protokoldür. 

Protokol; kullanıcılara, zincir üzerinde yaptıkları ticaret işlemlerinde çeşitli ödüller sunmaktadır. Mevcut DEX’lere likidite sağlayacak olan platform, sıfır işlem ücreti politikası ile de dikkati üzerine çekmektedir.

Platform Web Sitesi: https://zeroswap.io/

Twitter: https://twitter.com/ZeroSwapLabs

Telegram: https://t.me/zeroswap

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version