Muhabbit

Adam Neumann’ın Kripto Para Girişiminin Lansmanı Ertelendi!

WeWork kurucusu Adam Neumann’ın kripto para girişimi Flowcarbon’un piyasaya sürülmesi ertelendi.

WeWork Kurucusu Adam Neumann’ın kripto para girişimi Flowcarbon’un lansmanı piyasa koşulları nedeniyle ertelendi. Wall Street Journal haberine göre, Kurucu Ortak Dana Gibber, şirketin ürünleri piyasaya sürmeden önce kripto para piyasasının iyileşmesini bekleyeceğini dile getirdi. Bildiğiniz üzere kripto para piyasasında uzun zamandır önemli seviyede düşüşler gözlemlendi. Lider kripto para birimi olan Bitcoin 2021 yılının Kasım ayında 60.000 dolar seviyelerindeyken, şimdilerde ise yalnızca 20 bin dolar seviyelerinde. Flowcarbon projesi de yaşanan bu piyasa koşullarından olumsuz etkilenmemek için süreci uzatma kararı aldı.

Flowcarbon projesine yatırım yapan a16z Ortağı Arianna Simpson ise söz konusu proje için şu ifadelerde bulundu:

 “Bu projeye uzun vadeli bir bakış açısıyla yatırım yapıyoruz ve pazar konusunda kendimize çok güveniyoruz”

Arianna Simpson

Floxcarbon Projesi İlk Finansman Turunda 70 Milyon Dolar Toplamayı Başarmıştı!

bitcoin yatırım

Amerikalı bir iş insanı ve yatırımcı olan Adam Neumann‘in blockchain girişimi olan Flowcarbon karbon kredisi platformu için geçtiğimiz aylarda düzenlenen bir finansman turunda yaklaşık 70 milyon dolar toplamayı başarmıştı.

Flowcarbon, emisyonları dengelemek isteyen kişilerin yakılabilecek tokenlar oluşturmak için kripto paraları karbon kredileriyle birleştiren bir girişim olarak karşımıza çıkmaktadır.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version