Muhabbit

Bitcoin’de Sert Yükseliş Geldi! Neden Yükseliyor?

Gün içerisinde yaşanan ve yüzde 5’i aşan yükseliş hareketi Bitcoin’i 55.000 $’ın üzerine taşıdı.

Bitcoin muhabbit

Bitcoin tarafında sert yükseliş geldi. Gün içerisinde yaşanan ve yüzde 5’i aşan yükseliş hareketi Bitcoin’i 55.000 $’ın üzerine taşıdı.

Geçtiğimiz hafta 40.000 $ seviyelerinden alıcı bulan Bitcoin, oldukça kısa süre içerisinde yüzde 25’ten fazla artış yaşadı. Yükselişte 55.500 $ seviyelerine kadar iğne atan Bitcoin, an itibarıyla 54.500 $ seviyelerinde dolaşıyor.

Bitcoin tarafında dakikalar içerisinde gerçekleşen yükselişin sebebi net olarak bilinmezken, Grayscale CEO’su Barry Silbert ilginç bir tweet attı.

Bitcoin Bir Şeyler Biliyor

Attığı tweet ile Bitcoin’in bir şeyler bildiğini ima eden Silbert, yakın zamanda açıklanacak bir haberin bilgisinin içeriden alınmış olabileceğine dikkat çekmiş olabilir.

1.6 Milyar $ Değerinde Bitcoin Alındı

Yükselişin ardından önemli bir istatistik paylaşan CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, bir kişinin ya da kurumun sadece 5 dakika içerisinde 1.6 Milyar $ değerinde BTC’yi market emir yöntemi ile satın aldığını tespit ettiklerini duyurdu.

Yükselişi ilgili alımın tetiklediği belirtilirken, alımın kimin tarafından yapıldığı ya da neden OTC platformları yerine market emri ile gerçekleştirdiği ise bilinmiyor.

Sizce Bitcoin tarafında önümüzdeki günlerde önemli bir haber gelebilir mi?

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version