Muhabbit

BtcTurk’ün “Biriz Beraberiz” Kampanyası Devam Ediyor

BtcTurk, deprem bölgesine yardımı sürdürüyor.

Türkiye’nin ilk kripto para borsası BtcTurk, deprem bölgesi için başlattığı bağış kampanyasını devam ettiriyor.

Kahramanmaraş merkezli deprem Türkiye’yi derinden etkiledi. Yaraların sarılması için yapılan bağışlar devam ederken vatandaşlar kripto para bağışları da yapmak istedi. Burada devreye giren BtcTurk, Türkiye ve dünyadan kripto para bağışlarının yapılabilmesi için yardım kuruluşları adına kripto para cüzdanları oluşturdu.

BtcTurk, yapılan Türk Lirası bağışları için de “Biriz Beraberiz” kampanyası başlattı. Bu kampanya ile BtcTurk ve BtcTurk PRO kullanıcıları hesaplarındaki Türk Lirası bakiyeleriyle de deprem bölgesindeki yardım kuruluşlarına bağışta bulunabildi. Borsa ayrıca, Türk Lirası ile yapılan yardımlar kadar da bağışa ekleme yaptı. Yapılan yardımlar; AFAD, AKUT, Kızılay, Ahbap Derneği, Hayata Destek Derneği, İhtiyaç Haritası, Nef Vakfı, Temel İhtiyaç Derneği ve Toplum Gönüllüleri Vakfı’na iletildi.

Borsa, BtcTurk ve kullanıcılarının destekleriyle devam eden “Biriz Beraberiz” kampanyası ile şu ana kadar 28 milyon TL toplandığını açıkladı. Toplanan yardım miktarına buradan bakabilirsiniz.

BtcTurk, deprem bölgesindeki ihtiyaçların devam ettiğini vurgulayarak “Biriz Beraberiz” kampanyasının devam ettiğini, kişi ve kuruluşların gerek Türk Lirası gerekse kripto para yoluyla bağış yapabileceklerini hatırlattı. Borsa, “Biriz Beraberiz” için yapılan bağış tutarı kadar bağışlara ekleme yapmaya devam edeceğini de açıkladı.

BtcTurk Sivil Savunma Kuruluş Cüzdanlarına Ne Kadar Bağış Yapıldı?

BtcTurk tarafından yardım kuruluşları için açılan cüzdanlar aktifliğini koruyor ve yardımlar dünya genelinden gelmeye devam ediyor. Bu cüzdanlara, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Avalanche (AVAX), Cosmos (ATOM), Tether (USDT) ve Polkadot (DOT) cinsinden kripto para bağışları yapılabiliyor.

Cüzdanlara bugüne kadar 76 milyon TL’den daha fazla bağış yapıldı. Bağışların yapıldığı cüzdan adresleri ve yardım miktarlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version