Muhabbit

Bybit Yeni Launchpad Etkinliğinde Dağıtacağı Ödülleri Açıkladı!

Borsa tarafından yapılan açıklamada yeni Launchpad etkinliği duyuruldu.

Bybit-Kasta-Muhabbit

Bybit-Kasta-Muhabbit

Kripto para borsası Bybit, yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Borsa tarafından yapılan açıklamada yeni Launchpad etkinliği duyuruldu.

Bilindiği üzere kripto paralar ile işlem yaparken kullanıcıların karşılaştığı bazı problemler bulunmakta. Bu problemlerin başında ise kullanıcıların yeterli teknik bilgiye sahip olmamaları, işlem hızı ve yüksek işlem ücretleri gelmekte. Bu gibi problemlerin üstesinden gelmek isteyen bazı platformlar ise çeşitli çözümler ile engelleri ortadan kaldırmak istiyor.

Şimdi ise bahsedilen bu gibi sorunlara çözüm getireceğini belirten ve 2022 yılında başlatılması planlanan KASTA, Bybit hesabında BIT tutan kullanıcılara Bybit Launchpad platformunda 5 Ocak 2022 Çarşamba günü arz edilecek.

Bybit Launchpad için ayrılan toplam arzı 25.000.000 KASTA token olarak belirlenmiş durumda. Bu miktar Bybit kullanıcıları arasında dağıtılacak.

Etkinliğine Katılanlara 10.000 KASTA Airdrop ve 3 Apple Airpods Pro Verilecek

Yapılan açıklamada Bybit tarafından düzenlenecek olan KASTA tokenin Launchpad’inde Türkiye’deki kullanıcıları bazı sürprizler bekliyor olacak.

Bu kapsamda KASTA Launchpad etkinliğine katılan tüm Bybit kullanıcıları, Launchpad’den alacakları KASTA tokenlere ek olarak 10.000 KASTA değerindeki ödül havuzundan pay alacak. Ayrıca 3 adet Apple Airpods Pro için yapılacak çekilişe katılmaya hak kazanacak.

5 Ocak 2022 tarihinde başlatılacak olan etkinlik ile kullanıcılar KASTA tokenlerini alacak. Ancak etkinliğe katılmak isteyen kullanıcıların, 31 Aralık 2021 – 5 Ocak 2022 tarihleri arasında cüzdanlarında BIT token tutması gerekmekte.

Bybit’e üye olmak ve KASTA işlemlerinizi gerçekleştirmek için burada bulunan linke tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version