Muhabbit

Chainlink (Link) Fiyat Analizi 31.10.2020

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink’i inceliyoruz (31.10.2020). Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink (LINK)’i inceliyoruz. Geçtiğimiz günlerde de LINK için fiyat analizi yazısı hazırlamıştım, o yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Zaman geçtiği için o yazımda konuştuğum konular artık geçerliliğini korumuyor. Ancak orada belirlediğim destek/direnç ve trend bölgeleri hala güzel bir şekilde çalışmakta ki bunu siz de grafikte görebilirsiniz.

Chainlink LINK fiyat grafiği 31.10.2020. 1 saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

Bir önceki paragrafta da bahsettiğim gibi bu grafikte gördüğümüz destek, direnç ve trend bölgeleri bir önceki yazılarımızla aynı. Ayrıca dikkat ederseniz tek bir kırılmayla işlevini yitirmemiş. 11.60 dolar bölgesi ilk başta dirençti (bu grafik özelinde) daha sonrasında desteğe dönüştü (nasıl çalıştığını grafikte inceleyebilirsiniz) şu an ise yine dirence dönüşmüş durumda.

12,50 dolar seviyesinden başlayan düşen trend dün gece kırılmış durumda. Ayrıca retesti yapmış ve tekrar tepki almış. Böylelikle fiyatın bir üst direnç bölgesine gideceğine inanıyorum. Bunun dışında LINK fiyatı için büyük zaman diliminde bir şey söylemek zor. Fiyat alttaki trend bölgesine yaklaşmış ancak daha test etmemiş. Diğer yandan 13 dolardan sonra gelen düşüşün bittiğini gösteren bir kanıt yok. Yükseliş trendi başlamış diyemeyiz. Yani sonuç olarak fiyat tam bir ikilemde. Net bir şey konuşabilmek için biraz daha zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version