Muhabbit

Çin Merkezli Ethereum Madencilik Havuzu BeePool Faaliyetlerine Son Veriyor!

Şirket, yeni kullanıcıların kaydını ve alt hesapların eklenmesini askıya alacağını duyurdu.

Ethereum madencilik

Ethereum madencilik

Halihazırda hash gücü açısından dördüncü en büyük olan Çin merkezli Ethereum madencilik havuzu BeePool, 28 Eylül tarihi itibarıyla yaptığı bir duyuru ile 15 Ekim tarihinde faaliyetlerine son vereceğini açıkladı.

BeePool tarafından yapılan açıklamada, yapılacak bu hareketin en son düzenleyici politikalara karşılık alınmış bir karar olduğu belirtiliyor.

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta, Çin merkez bankası kripto para politikasını daha da sıkılaştırdığını ve kripto paralar ile ilgili tüm faaliyetleri yasa dışı ilan ettiğini duyurmuştu. Görünüşe bakılırsa Çin baskıları şirketleri zor durumda bırakmaya devam ediyor. Yaklaşık olarak dört yıl önce kurulan BeePool’un, merkezi Çin’in Hubei eyaletinde bulunuyor.

Madencilik Havuzları Kapanmaya Başladı

BeePool tarafından yayımlanan bu duyuru, hash gücü açısından ikinci en büyük Ethereum madencilik havuzu olan Hangzhou merkezli Sparkpool‘un bu ayın sonuna kadar tamamen kapanacağını söylemesinden bir gün sonra gelmiş oldu.

Çin tarafından yapılan bu son baskılar yalnızca madencilik havuzlarını değil, aynı zamanda kripto para borsalarını da etkilemeye devam ediyor. Bu baskıların ortasında son olarak, Binance ve Huobi geçtiğimiz günlerde Çin merkezli kullanıcılara artık hizmet vermeyeceklerini açıkladı.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version