Muhabbit

Coinbase’den DeFi Atağı! Compound Tokenleri Custody’de!

Coinbase DeFi’a desteği verdi.

coinbase compound

Coinbase’den yapılan duyuruya göre, DeFi’in önde gelen oyuncularından Compound’un tokenleri platformda listelenecek.

Coinbase Custody, Coinbase’in kurumsallara hizmet verdiği bir platform. Platform üzerinden kurumsal yatırımcılar kripto paralara yatırım yapabiliyor.

Platform üzerinde Comp Token, cETH, cZRX, cUSDC, cBAT ve cDAI işlemleri gerçekleştirilebilecek. Ek olarak token sahipleri Compound yönetişiminde söz sahibi de olacak. Coinbase Compound Tokenleri’ni listeleyen ve yönetişime katılmaya izin veren tek kurumsal platform olduğunu belirtmekte. Bahsedilen Comp Token (COMP) ise 2 ay önce duyurulmuştu. Duyurusun 2’inci ayında tokenin Coinbase’de listelenmesi de ayrı bir başarı göstergesi olabilir.

Konuyla ilgili yayınlanan blog yazısında ise Coinbase, merkezsiz finans sistemini desteklediklerini, gerçekleştirdikleri atılım ile de bunu somutlaştırdıklarını belirtmekte.

Compound Nedir?

Compound, Ethereum DeFi platformunun en önemli oyuncularından bir tanesi. Basitçe açıklamak gerekirse de merkezsiz bir lending (kiralama) platformu olarak tanımlanabilir. Ethereum ağı üzerinde bulunan ve Compound tarafından desteklenen tüm tokenler “lending”e bırakılabiliyor. Bu sayede de coinlerininiz üzerinden pasif gelir elde edebiliyorsunuz. İncelemek ya da tokenlerinizi kiraya vermek için platforma buradan ulaşabilirsiniz.

Coinbase’den gelen DeFi desteğini nasıl değerlendirirsiniz?

Son Yazılar

Exit mobile version