Muhabbit

Conflux DeFi İçin Razor Network İle Ortaklık Kurdu!

Conflux; ağ harici verilere DeFi uygulamalarının ulaşabilmesi amacıyla Razor Network ile işbirliğine gidildiğinin altını çizerken, gerçek zamanlı dış dünya verilerinin ağ üzerinde bulunacağını açıkladı.

Conflux Network, DeFi ürünleri için oracle çözümü sunmak amacıyla Razor Network ile işbirliğine gittiğini duyurdu.

Conflux; ağ harici verilere DeFi uygulamalarının ulaşabilmesi amacıyla Razor Network ile işbirliğine gidildiğinin altını çizerken, gerçek zamanlı dış dünya verilerinin ağ üzerinde bulunacağını açıkladı.

Konu ile ilgili olarak Conflux Küresel Yönetici Direktörü Eden Dhaliwal şunları söyledi:

Blok zincir içi ve dışı bilgiler arasındaki bağlantıları çeşitlendirmek, Conflux ekosisteminin büyümesi ve güvenliği için hayati önem taşıyor. Conflux ve Razor ortaklığı, yeni DeFi hizmetlerini güçlendirebilir, mevcut Web2 altyapısını blok zincire getirebilir ve blok zincir dışı verileri sağlayarak oracle hatalarına karşı koruma sağlayabilir

EDEN DHALIWAL

Razor Network Hakkında

Razor Network, akıllı sözleşmelere veri sağlayan bir oracle olarak tanımlanabilir. Son derece merkezsiz bir yapıya sahip olan Razor Network, sağladığı dış dünya verileri sayesinde ağ üzerindeki dolandırıcılık girişimlerinin önüne geçmeyi amaçlıyor.

Yüksek hız ile birlikte “Oyun Teorisi” güvenliği sunan Razor Network, akıllı sözleşmeye sunulan dış dünya verilerinin yüzde 100 güvenli olmasını sağlar.

Conflux Network’ün benzersiz “Tree Graph” tabanlı teknolojisi, eş zamanlı olarak güvenlik, ölçeklenebilirlik ve merkeziyetsizlik sağlayarak blok zinciri işlevlerinin tamamını ortaya koyuyor.

29 Ekim’de mainnet aktivasyonun gerçekleştiren Conflux Network, detaylı testnet çalışmalarının ardından ana ağa geçiş yapmıştı. Halihazırda DeFi uygulamaları için önemli geliştirmeler ve hizmetler ortaya koyan Conflux, proof of work algoritması ile birlikte madencilerin dikkatini çeken projeler arasında bulunuyor.

Altcoin haberleri için: Altcoin Haberleri

DeFi Haberleri için: DeFi Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version