Muhabbit

CyBall, GuildFi ve Binance NFT İle Birlikte Gerçekleştirecek Üçlü IGO’nun Detayları Belli Oldu!

4 Kasım 2021 tarihinde üç platformda da aynı anda başlayacak olan etkinliğe ait detaylar belli oldu.

Cyball muhabbit

Cyball muhabbit

CyBall, Binance NFT ve GuildFi tarafından gerçekleştirilecek olan dünyanın ilk üçlü IGO’suna (Initial Gaming Offering-İlk Oyun Teklifi) ait detaylar belli oldu.

Hatırlanacağı üzere yakın zaman önce CyBall, GuildFi ve Binance ile iş birliği içinde kullanıcıların toplayabileceği, ticaret yapabileceği uzun zamandır beklenen etkinliği kullanıcılarına duyurmuştu. Yeni girişim mevcut ortaklar ile birlikte, Binance NFT’nin IGO listesine eklenen ilk birkaç oyun projesinden biri konumunda yer alıyor.

Etkinlik Detayları

4 Kasım 2021 tarihinde üç platformda da aynı anda başlayacak olan etkinlik kapsamında satılacak olan paketler, ilk gelen ilk hizmet alır esasına göre sabit bir fiyat satış biçimi kullanılarak satılacaktır.

Paket satışlarının bitiş tarihi olarak ise 9 Kasım 2021 olarak belirlenmiş durumda. Ancak bu tarihe kadar tüm paketler satılırsa etkinlik daha erken bitebilecek. Toplam olarak 29.970 paket yani 29.970 Genesis CyBloc basılacak.

Binance NFT Pazarından Satın Alma İşlemi

Binance NFT platformunda IGO’ya katılmak için kullanıcıların bir Binance hesabının olması gerekiyor. Binance NFT platformu hakkında daha fazla bilgi almak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Yapılan açıklamada Binance NFT Marketplace üzerinden satın alınabilecek paket miktarında herhangi bir sınırlama bulunmadığı belirtiliyor. İlgili NFT paketlerini almak isteyen kullanıcılar bu paketleri Binance NFT IGO’da kullanılan para birimi BUSD kullanarak alabilecek. Kullanıcının istediği bir paket türünü seçtikten sonra, fiyatı ödemek için “SATIN AL” düğmesine tıklaması yeterli olacak.

CyBall Platformundan Satın Alma İşlemi

CyBall platformunu kullanarak etkinliğe katılmak isteyen kullanıcıların Metamask, WalletConnect, Coin98 Wallet veya Binance Wallet cüzdan uygulamalarından birini kullanmaları gerekiyor. Burada önemli olan nokta ise CyBall başlangıçta Binance Smart Chain’de (BSC) başlatılacağı için etkinliğe katılmak için kullanıcıların cüzdan uygulamalarında BSC ağına bağlanmaları gerekiyor. Metamask üzerinden BSC ağının kullanımı için detaylı bilgiye burada bulanan makale üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Metamask Nasıl Kullanılır?

CyBall platformu üzerinden yapılacak olan işlemlerde satın alma para birimi olarak BNB kullanılacak. Bu nedenle cüzdanınızda yeterli miktarda BNB bulundurmanız gerekiyor. Ayrıca kullanıcılar bir işlemde yalnızca 1 tür paket satın alabileceği için birden fazla paket alımları için farklı işlemler yapılması gerekiyor.

GuildFi Platformundan Satın Alma İşlemi

GuildFi’nin kendi platformunda gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılmak isteyen kullanıcılar tıpkı CyBall platformundaki adımları uygulayacak. Yalnız bu platform üzerinden satın alma işlemine katılabilmek için whitelist (beyaz liste) hakkını elde etmeniz gerekiyor.

GuildFi’de yapılacak olan satın alma işlemlerinde, kullanıcıların yalnızca 1 tür paket satın almasına izin verilmektedir. Birden fazla paket almak isteyen kullanıcıların her bir işlem için farklı işlem yapması gerekiyor.
GuildFi platformu üzerinden yapılacak olan işlemlerde satın alma para birimi olarak BNB kullanılacak. Bu nedenle cüzdanınızda yeterli miktarda BNB bulundurmanız gerekiyor.

NFT Paket Detayları

Üçlü IGO etkinliğinde her paket tekli olarak satılacak, yani tüm Paketler tek bir paket karşılığında kullanılabilecek. CyBall ve GuildFi platformları için, fiyatlar satıştan önce BNB cinsinden eşdeğer tutarlara dönüştürülecek. Ayrıca BNB/BUSD fiyatı için anlık görüntü, dönüşüm için satış zamanından 2 gün önce alınacak.

CyBall

Her paket türünden belirli bir sınıfın CyBloc’unu elde etme şansı ise aşağıdaki tablodaki gibi olacak.

CyBall NFT Paketleri

Herhangi bir platform üzerinden paket satın alan kullanıcılar almış oldukları bu paketlere ait detayları ilgili sitelerin sosyal medya hesapları üzerinden elde edebilecek.

GuildFi Hakkında

GuildFi, tüm oyun topluluklarını güçlendiren ve birlikte çalışabilirlik yaratan bir Web3 platformudur. Guildfi aynı zamanda, oyuncular için keşif ve erişim sorunlarını çözerken
performanslarını artırmak ve ödüllerini en üst düzeye çıkarmayı kendisine amaç edinmiş bir platform olarak da tanımlanabilir.

CyBall Hakkında

CyBall, oyuncuların CyBloc’ları (CyBall dünyası içerisindeki futbolcular), toplayıp biriktirebildiği, takas edebildiği, oyun esnasında sahada kontrol edebildiği NFT bazlı bir oyundur. CyBall, oyuncuların esasen en çok gol atmaya çalıştıkları çekici ve heyecan verici bir futbol kart oyunu oluşturmak için strateji, simülasyon ve şans gibi farklı oyun unsurlarını birleştirir. CyBall’ın meta veri tabanı, tüm demografileri karşılayarak oyunun her şeyi kapsayan CyBloc evreni aracılığıyla oyuncular ve blok zinciri teknolojisi arasında köprü görevi görmektedir.

Web Sitesi: https://cyball.com/

Discord: https://discord.com/invite/cyball

Telegram: https://t.me/CyBallTurkey

Twitter: twitter.com/CyBallOfficial

Haberlere anında ulaşmak ve daha fazla bilgi için Telegram grubumuza katılabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version