Muhabbit

Coin98 Wallet, Trader Joe İle AMA Düzenledi!

Coin98 Wallet Trader Joe ile bir AMA etkinliği gerçekleştirdi.

coin98 wallet trader joe muhabbit

coin98 wallet trader joe muhabbit

Coin98 Wallet, geçtiğimiz günlerde yeni bir DEX projesi olan Trader Joe ile bir AMA etkinliği gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen AMA etkinliğinde öncelikle Trader Joe’nun kurucu ortağı Cryptofish kendini tanıttı.

Daha önce Google’da ve bir CEX’te yazılım mühendisi olarak çalıştığını ifade eden Cryptofish, ayrıca Snowball, Pandaswap ve Sherpa Cash gibi birkaç Avalanche projesine erken önemlerinde katkıda bulunduğunu ekledi.

“Topluluk Hızlı Gelişen Bir DEX İstiyordu, Onlara Bunu Verdik!”

Coin98 Wallet: Projenizi oluştururken en büyük sorununuz nedir? Bu proje modelini daha önce yapan var mı?

Trade Joe’dan Cryprofish: “Avalanche şu anda çok küçük bir ekosistem ve çoğunlukla DEX’lerle dolu. Şu anda 1 numaralı DEX Pangolin olmakta. Geri kalan DEX’ler önemli bir pay elde edemedi. Başlattığımızda, çoğu diğerleri gibi başarısız olacağımıza inanıyordu. Ancak topluluğun, 5 ayda yeni özellik geliştirmeyip çok yavaş ilerleme gösterdiğinden dolayı Pangolin’den rahatsız olduğunu biliyorduk. Trader Joe’yu yaratma motivasyonumuz, topluluğun hayal kırıklıklarını paylaşmamızdı. Topluluğun hızlı gelişen bir DEX istediklerini biliyorduk ve en iyi yaptığımız şey bu.”

Coin98 Gibi Bağlantılara Sahip Arkadaşlara Sahip Olmak…

Coin98 Wallet: Trader Joe projesinin iyi bir büyüme potansiyeli var, ancak kripto para sektörü şu anda en parlak dönemini yaşamıyor. Topluluk üyelerine neden projeye yatırım yapmaları ve uzun vadeli gelişimine katılmaları gerektiğini açıklayabilir misiniz? Yakın gelecekte projenizin hayatta kalacağı ve sürdürülebilir bir başarısı olacağı konusunda sizi güvende hissettiren nedir?

Trade Joe’dan Cryprofish: “Avalanche üzerinde geliştirilen birçok DEX projesi var. Ancak topluluğun hızlı inşa edilen ve farklı şeyler yapan bir DEX istediğini biliyorduk. Bu yüzden çok farklı bir yaklaşım izledik.

İlk olarak, insanların görmek istediği yeni özellikleri içeren farklı bir DEX oluşturduk. Bu özellikler tabii ki yeni bir kullanıcı arayüzü, mum grafiği ve çift ödüllü çiftçilik gibi daha iyi çiftçilik teşvikleri gibi basit şeylerdi.

İkincisi, iş geliştirme ve pazarlamanın çok çok önemli olduğuna inanıyoruz. Avalanche’daki hemen hemen her projeyle harika ilişkilerimiz var. Ayrıca Trader Joe’ya daha fazla likidite sağlamak için perde arkasında hep birlikte çalışıyoruz.

Pazarlamaya gelince, Avalanche ekosistemi henüz çok küçük olduğu için yeni kullanıcıları Avalanche’a çekmek için de çok para harcamamız gerektiğinin farkındayız. Bu nedenle token’larımızın büyük bir bölümünü bir topluluk hazinesine ayırdık, böylece büyük harcamalar yapabilmekteyiz.

Aynı zamanda, Coin98 gibi iyi bağlantılara sahip arkadaşlarımızın olmasına da yardımcı olmakta.
” diyerek gülüyor ve soru hakkındaki son sözünü şöyle özetliyor:

Özetlemek gerekirse, kendimize çok güveniyoruz çünkü:

  1. Hızla gelişen harika bir ekibe sahip olduğumuzu biliyoruz.
  2. Topluluğumuza çok duyarlıyız.
  3. Pazarlamada ve önemli ortaklıklar geliştirmede çok aktifiz.

Coin98 Wallet’ın Trader Joe adına Cryptofish ile yaptığı AMA etkinliğine buradan ulaşabilirsiniz.

Trader Joe ile detaylı bilgi için:

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version